SVETAC JOJ ODNEO ŽIVOT: Ženi operisali mladež u KUHINJI! Ubrzo je došlo do komplikacija, NIJE JOJ BILO SPASA!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

20.04.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada žena preminula je nakon operacije mladeža koji su obavili jedan hirurg i direktor holističkog centra "Anidra", u blizini Đenove, pise list "Fanpejdž".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dvojica su uhapšeni pod optužbom za ubistvo. Policija je ustanovila da je operacija izvršena u kuhinji holističkog centra bez prethodnog histološkog nalaza i bez anestezije, a kada su se pojavili bolovi i prvi otečeni limfni čvorovi, uveravali su mladu ženu da je "reč o čišćenju organizma od toksičnih materija" i savetovali da pije zašećerene čajeve.

Kada je pacijentkinja došla u bolnicu već je bilo kasno za lečenje, lekari su konstatiovali raširene metastaze po celom telu i ona je ubrzo preminula.

Porodica preminule optužuje holisitčki centar, a posebno direktora Paola Bindelija, koji se predstavljao kao "maestro" i "svetac", da je i pre smrti potpuno uzeo pod svoje ženu u "društvo svetih" i da se ona, kao posledica slepog verovanja holističkom "svecu", sasvim udaljila od porodice, prijatelja i društva.

Holistički centar u Đenovi na svom sajtu se reklamira kao mesto gde se promoviše korišćenje i lečenje prirodnim sredstvima, uljem, travama i molitvama, da bi se "postiglo dobro zdravlje i temeljno poznavanje semih sebe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading