ON JE IZVEO MASAKR U AMERICI! Izrešetao osmoro kolega, pa pucao sebi u glavu, svi su znali da ima PSIHIČKE PROBLEME

Autor: Republika

Svet

17.04.2021

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Brendon Skot Hol, imao je samo 19 godina, a nakon što je u magacinu kompanije Fedeks u Indijanopolisu izrešetao osmoro ljudi, ubio je sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brendon Skot Hol imao je psihičke probleme  

Najnoviji masakr u Americi, u kom je u skladištu kompanije Fedeks u gradu Indijanapolisu ubijeno osmoro ljudi, izveo je devetnaestogodišnji Brendon Skot Hol, mladić koji je nekad radio u tom postrojenju i za kog se znalo da ima psihičke probleme.

On je, podsetimo, u četvrtak kasno uveče sa automatskom puškom uleteo u magacin i redom počeo da puca na nesrećne radnike, a nakon što je policija stigla na mesto incidenta, on je iz vatrenog oružja pucao sebi u glavu i ubio se. 

Hol je ranio sedam osoba, a prema navodima američkih medija, samo pukom sreće nije bilo više žrtava, budući da se u trenutku masakra u skladištu nalazilo oko 100 zaposlenih. 

Iz Fedeksa je potvrđeno da je Hol radio za tu kompaniju tokom 2020, dok je njegova majka dala jednu kratku i veoma neodređenu izjavu. Naime, ona je priznala da je njen sin odavno imao psihičke probleme i da je jednom prilikom pucao, ne otkrivši tačno kada i u kojim okolnostima, zbog čega se ona uplašila da će jednog dana dići ruku na sebe. 

U to vreme Hol je bio pod istragom FBI i jedno vreme je bio hospitaliozovan u psihijatrijskoj ustanovi, a oružje iz kog je pucao mu nikad nije vraćeno. Ipak, očigledno je da je došao do drugog. 

Za medije se oglasila i ubičina sestra po ocu, koja nije želela da se njen identitet obelodani, otkrivši da je Brendon oduvek bio izolovan od sveta i povučen u sebe. 

- Naš otac se ubio 2004. Mislim da ga je to tištilo čitavog života - ispričala je ona. 

Podsetimo, pucnjava u Indijanopolisu je četvrta ove godine koja se dogodila u SAD.   

Bajden za ograničenje jurišnog oružja i časopisa o oružju 

Američki predsednik Džo Bajden suočen je s rastućim pritiskom da zaustavi oružano nasilje nakon serije masovnih pucnjava širom Sjedinjenih Država, zbog čega je najavio da će se u Kongresu boriti za ograničenje pristupa jurišnom naoružanju, ali i za zabranu časopisa o oružju.

- Ovo mora da se završi. To je nacionalna sramota - poručio je on. 

 

        

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading