(VIDEO) PENTAGON PRIZNAO NEŠTO NA ŠTA SE ČEKALO DECENIJAMA: Snimci NLO su pravi!

Autor: Republika

Svet

17.04.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzan Gou, portparorka Pentagona, potvdrila je da su video-zapisi napravljeni 2017. i 2018. iznad SAD pravi, ali nije želela da otkrije detalje o saznanjima ministarstva odbrane o kakvim je fenomenima reč.

RepublikaFoto: printscreen/Stars Academy of Arts and Science
Snimci su zabeleženi 2017. i 2018. godine

Snimci neidentifikovanih letećih objekata (NLO), koje su 2017. i 2018. zabeležili mornarički piloti na različitim tačkama neba iznad SAD, stvarni su i nisu montirani, saopštila je portparolka američkog Pentagona, Suzan Gou, otkrivši da je zbog učestale pojave fenomena na nebu prošle godine u Americi oformljena Radna grupa za neidentifikovane vazdušne pojave. 

- Radna grupa za cilj ima da detektuje, analizira i kategorizuje nepoznate leteće objekte koji bi eventualno mogli da predstavljaju pretnju nacionalnoj bezbednosti SAD - naglasila je Gouova i obrazložila da se na dostupnim fotografijama nalaze tri različita neidentifikovana leteća objekta.

- Kako bismo održali sigurnost operacije i kako ne bismo dodatno ugrozili napredak istraživanja, Ministarstvo obrane neće javno raspravljati o detaljima bilo kakvih opažanja u vazdušnom prostoru - otkrila je portparolka Pentagona ne želeći da aludira na to da li se u ministarstvu odbrane razmatra mogućnost da su u objektima vanzemaljci ili je možda reč o bespilotnim letelicama ili satelitima neke druge, Americi neprijateljske zemlje.  

Podsetimo, Pentagon je prošle godine objavio tri kratka snimka na kojima se vide "neidentifikovani vazdušni fenomeni" koje su snimili piloti američke ratne mornarice. Zapisi su napravljeni infracrvenim kamerama i iz prilične daljine, pa je teško shvatiti o čemu je zapravo reč.

Iz komentara osoba čiji se glasovi čuju na snimcima može se razabrati da se objekti kreću velikom brzinom, a jedna osoba u jednom momentu govori o mogućnosti da je iznad njih dron. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan

17.04.2021 18:24

I mala Milica je bila ziva jos samo na danasnji dan... ,,pentagone,,