ILON MASK OPTUŽIO BILA GEJTSA ZA PANDEMIJU KORONE! Objavio karikaturu sa planom za širenje virusa, pa ubrzo OBRISAO tvit!

Autor:

Svet

15.04.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se Ilon Mask, tehnološki mag, oseća veoma prijatno u kontroverzama, a još više ako ih koristi za napad na Bila Gejtsa, sa kojim se ne slaže u pogledima na svetske probleme. Jedna od poslednjih nesuglasica jeste pitanje pandemije, posebno u pogledu vakcinacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilom Mask

Sada je novi zapaljivi tvit podstakao dodatno neprijateljstvo. Ilon je na svom nalogu na Tviteru objavio karikaturu koja prikazuje Gejtsa sa planom za pandemiju. U prvoj fazi je reč strah i crtež nečega što liči na virus korona. U drugoj, fraza kontrola informacija i cenzura; treće: zatvorenost i socijalno distanciranje, prenosi Sputnjik mundo.

U četvrtoj fazi, koju ističe Bil Gejts, potvrđujući da smo već tu, stoji obavezna vakcinacija stanovništva. U poslednjoj fazi, sa brojem 666, ponovo je pokrenut Zun, stari MP3 plejer koji je razvio Majkrosoft. 

Ilon Mask je ispod tvita i napisao: "Ovo se stvarno i događa".

 

 

Iako je Mask izbrisao tvit nekoliko trenutaka kasnije, bilo je to dovoljno da ga drugi korisnici snime.

Ovo nije prvi put da se preduzetnik rođen u Južnoj Africi izjasnio protiv vakcina. U stvari, učinio je to nekoliko puta i izjavio je da ni on ni njegova porodica ne nameravaju da se imunizuju.

S druge strane, Bil Gejts je kritikovao Maskov stav, kao i njegove planove za odlazak u svemir i njegovu podršku kriptovalutama.

- Ilon nije mnogo uključen u vakcine. Njegova uloga je da održi visok nivo skandaloznih komentara - rekao je Gejts svojevremeno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bila Gejtsa su teoretičari zavera već optuživali za izazivanje pandemije

Suosnivač Majkrosofta pak povezan je sa nekoliko teorija zavere u kojima se tvrdi da on stoji iza stvaranja pandemije i da je zainteresovan za proizvodnju vakcina koje bi mogle da budu deo zavere sa ciljem kontrole svih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading