OPERISANA BAJDENOVA ŽENA! Kratko je saopšteno: Sve je dobro podnela, ALI NIKO NE ZNA OD ČEGA BOLUJE

Autor: Republika

Svet

15.04.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džil Bajden, prva dama SAD i supruga predsednika te zemlje Džoa Bajdena, operisana je u Vašingtonu, ali Bela kuća nije otkrila zbog čega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džil je u braku sa Džo Bajdenom od 1977. 

Bela kuća objavila je da je prva dama SAD I supruga predsednika Džoa Bajdena (79), Džil Bajden (69), operisana, kao I da je hirurški zahvat dobro podnela, ali nije obelodanjeno od čega je bolovala I o kakvoj je operaciji reč. 

Kako je još navedeno, šef SAD je sve vreme bio uz suprugu u bolnici, a I ona je veoma brzo otpuštena iz te medicinske ustanove.  

- Prva dama je dobro je podnela medicinski zahvat i vratila se u Belu kuću kako bi nastavila sa svojim normalnim programom - rekla je njena direktorka za komunikacije Elizabet Aleksander, ne govoreći o pojedinostima zdravtsvenog stanja Džil Bajden.

Inače, Džil I Džo Bajden su u braku od 1977, a prva dama koja ima doktorat iz nauka o obrazovanju predaje na univerzitetu u blizini Vašingtona.

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading