POLITIČAR SABLAZNUO SVET BIZARNOŠĆU! Ustao iz mrtvačkog sanduka, pa kolegama i narodu uputio neobičnu poruku!

Autor: Republika

Vesti

12.04.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos Majorga, meksički kandidat na lokalnim izborima svoju političku kampanju je pre nekoliko dana započeo na krajnje neočekivan i bizaran način.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

On je, naime, ustao iz mrtvačkog sanduka upozoravajući na taj način na stopu nasilja u gradu Huarezu, koji je zbog kombinacije pandemije i nemara aktuelnih vlasti postao "grad mrtvih".

Majorga je na predizborni skup, koji se održao na mostu između meksičkog pograničnog grada Huareza i El Pasa u Teksasu, stigao u kovčegu. Pratili su ga njegovi saradnici odeveni u zaštitnu medicinsku opremu, a u rukama su nosili bukete cveća da bi tako skrenuli pažnju na broj žrtava koronavirusa koji u ovoj zemlji prelazi čak 200.000.

- Našu političku kampanju odlučili smo da započnemo iz mrtvačkog sanduka jer na taj način želimo da uputimo poruku političarima da ljudi umiru zbog njihove indiferentnosti - kazao je Majorga i dodao:

- Isti oni političari koju su ćutali i ranije zbog visoke stope organizovanog kriminala, ćute i sada kada su suočeni sa haotičnom situacijom zbog kovida.

Grad Huarez nalazi se u severnoj državi Čivava na granici sa Sedinjenim Državama u okrugu u kojem se kandiduje Majorga i jedan je od delova Meksika najpogođenijih kriminalom.

Kampanju za izbore koji će se održati u junu počelo je već hiljade kandidata za zastupnike, guvernere i gradonačelnike. O ozbiljnosti situacije na koju upozorava Majorga govori i podatak po kojem je do sada u kampanji smrtno stradalo 16 kandidata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading