KRALJICA ODAHNULA JER MEGAN NE DOLAZI NA SAHRANU PRINCU FILIPU! Evo zbog čega joj je važno da princ Hari bude SAM

Autor: Republika

Svet

11.04.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga princa Harija, Megan, odlučila je da iz Kalofornije neće u subotu otići na poslednji ispraćaj dedi svog muža, zbog čega su posle skandaloznog intervjua Opri Vinfri, kako se navodi, svi u Bakingemskoj palati odahnuli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta II, Megan Markl i princ Hari 

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, neće prisustvovati sahrani preminulog vojvode od Edinburga i muža kraljice Elizabete II, princa Filipa, koja je zakazana za subotu 17. aprila.

Time će, kako pišu britanski mediji, biti izbegnut više nego neprijatan susret članova kraljevske porodice sa ženom koja je u intervjuu čuvenoj američkoj voditeljki Opri Vinfri iznela brojne "prljavštine" o najmoćnijoj familiji Ujedinjenog Kraljevstva, optuživši je čak i za rasizam.

Harijev položaj je, kako se ističe, značajno drugačiji, budući da je on, iako je i sam učestvovao u intervjuu, poželjan u Bakigmenskoj palati. Njegov dolazak je, navode mediji, posebno značajan kraljici, koja je, zaključuje se, sigurno odahnula zbog vesti o Meganinom nedolasku i zbog toga "što u trenucima tugezbog smrti muža ne mora da se nosi sa još nekom tegobom". 

- Ujedinjeni u patnji - piše britanski Dejli mejl, navodeći kako će braća, prinčevi Hari i Vilijam, na sahrani dede Filipa dobiti priliku da se prvi put vide nakon skandaloznog intervjua, posle kog je, podsetimo, Vilijam bio više nego utučen. 

Kako je najavljeno, njih dvojica će nosili kovčeg pokojnog dede, pa se očekuje da će njihov susret biti više nego emotivan. 

- To će biti prilika da razreše neke ružne stvari koje su se dogodile zbog Meganinog intervjua objavljenog 7. marta - rekao je neimenovani izvor iz Bakingemske palate.  

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Intervju je ostavio ozbiljne posledice po odnose u kraljevskoj porodici 

Što se Megan tiče, njoj su lekari savetovali da ne putuje avionom iz Kalifornije u Britaniju, budući da je trudna i da bi i sahrana mogla da bude veoma lošapo njeno stanje. Ipak, ta činjenica je, bez obzira na postojanje dobrog opravdanja, mnogima dala prostora da prokomentarišu kako se Megan najverovatnije ni u drugačijim okolnostima ne bi vratila u London. 

Podsetimo, ona je u intervjuu Opri Vinfri ispričala kako je u Bakingemskoj palati preživljavala pakao nakon udaje za princa Harija, kao i da su je ispitivali koliko će njihova beba biti tamne puti, budući da je ona, Megan, iz mešanog braka. Takođe, otkrila je da je njeno psihičko stanje tokom trudnoće u jednom trenutku bilo toliko loše da je imala i suicidalne misli, ali da joj niko iz porodice nije pomogao kada se na to požalila. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta i princ Filip iz mladih dana 

Prilika da se stvari makar malo isprave na relaciji prinčevskog para i ostatka kraljevske porodice, ukazala se, ipak, nakon što je u petak u 99. preminuo kraljičin suprug princ Filip. Trenutno je na snazi osmodnevna žalost, a najavljeno je da će on biti sahranjen u dvorištu zamka Vindzor u prisustvu svega 30 ljudi zbog poštovanja epidemioloških mera. Zbog toga je britanski premijer Borsi Džonson najavio kako on neće doći na sahranu da bi ostavio prostor da više članova porodice može da prisustvuje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading