PROCURILA FOTOGRAFIJA BAJDENOVOG SINA KAKO ORGIJA S DVE PROSTITUTKE! Ne smiruje se naslednik predsednika Amerike

Autor: Republika

Svet

09.04.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanter Bajden, sin predsednika SAD Džoa Bajdena, gostovao je u emisiji na ABC njuzu gde su objavljene eksplicitne fotografije na kojima se vidi kako on drogiran orgija s prostitutkama, a koje su procurile iz njegovog ličnog kompjutera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hanter Bajden ocu bio podrška tokom kampanje za predsedničke izbore 

Hanter Bajden (51), kontroverzni sin američkog predsednika Džoa Bajdena, pokrenuo je novu lavinu skandala gostujući u emisiji čuvenog Džimija Kimela na ABC njuzu, gde je u sklopu predstavljanja njegovih memoara "Divne stvari" i ispovesti o periodu narkomanije i alkoholisanja, objavljene eksplicitne fotografije orgija s prostitutkama. 

Na fotografijama se vidi razgolićeni Hanter Bajden tokom seksualnih akcija sa različitim ženama, pa i sa dve istovremeno, ali i njegovi privatni snimci kojima je lično ovekovečio kako su mu zubi ispali zbog prekomernog korišćenja kreka i drugih droga.

Hanter je u jednom trenutku fotografiju na kojoj je samo u gaćama, pokušao da duhovito odgovori Kimelu "kako je u periodu dok se drogirao teško zadržavao pantalone na sebi", što je samo dodatno razljutilo ljude. 

- Sramno je gledati kako demokrate pokušavaju da humanizuju čoveka nakon svega što je radio. Čovek je ladno bio kod je.enog Džimija Kimela. Ono što znamo je koliko je bilo teško biti sam u ržtom periodu, ali ko zna čega sve tu još ima što nikad nećemo saznati - napisao je na Tviteru korisnik Denif Levesa aludirajući na to da je Hanter Bajden ocu priređivao brojne skandale, a da je on uvek stao uz njega i čak ga i pokrivao. 

 

 

Tako je u jednoj situaciji, podsetimo, reagovala Tajna služba kako bi bio zataškan incident u kom je Hanter Bajden potezao pištolj na sebe i na svoju tadašnju devojku Hejli Bajden, inače udovicu njegovog preminulog brata Boa.

Prema navodima Dejli mejla, Hejli je jednom prilikom tokom žučne rasprave sa Hanterom iz kola bacila njegov pištolj u kantu za smeće kod jednog supermarketa. Oružje je brzo nestalo, pa se veruje da je to učinila Tajna služba kako se ne bi narušio ugled tada već potencijalnog kandidata na predsedničkim izborima 2020. Džoa Bajdena.  

 

 

Inače, i najnoviju seriju skandaloznih Hanterovih fotografija prvi je objavio Dejli mejl koji je imao uvid u sadržaj kompjutera sina američkog predsednika.

U njemu su, osim fotografija i video-zapisa nađeni i dokazi o neplaćenom porezu, kao i mejlovi koje je Hanter dobijao od svoje supruge Kejtlin Bajden. Ona je u njima obavestila muža, sa kojim je u braku bila 20 godina i sa kojim ima tri ćerke, da više ne može da bude sa njim jer je on njihovu zajedničku ušteđevinu spiskao na drogu i prostitutke. 

 

Zanimljivo je da je sadržaj lap-topa postao dostupan američkoj javnosti nakon što ga je Hanter ostavio na popravci u jednom lokalu u Vašingtonu i nikad nije došao po njega. 

Dejli mejl je zato jednoj kompaniji poslao zahtev za forenzičku analizu sadržaja kompjutera kako bi se utvrdilo da li je to zaista računar koji je nekad pripadao Hanteru Bajdenu. Ispostavilo se da jeste. 

 

              

 

  

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading