TRAMP SE VRATIO U BELU KUĆU! Objavljena fotografija koja je šokirala svet: Kako je on opet u Ovalnoj sobi?!

Autor: Republika

Svet

09.04.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija koju je na Tviter postavio Stiven Miler, nekadašnji i sadašnji saradnik bivšeg predsednika Donalda Trampa, izazvala je ozbiljnu uzbunu u svetskoj javnosti sve dok nije otkriveno da je donedavni lider svoj ofis napravio kao repliku Ovalnog kabineta.

RepublikaFoto: Twitter/StephenM
Donald Tramp u svojoj ličnoj Ovalnoj sobi 

Donedavni američki predsednik Donald Tramp ponovo je šokirao svetsku javnost kada je njegov bivši, ali i sadašnji saradnik Stiven Miler na Tviteru objavio fotografiju na kojoj predhodnik Džoa Bajdena sedi u Ovalnom kabinetu Bele kuće - kancelariji američkog predsednika u Beloj kući u Vašingtonu.

U jednom trenutku mnogi koji su videli fotografiju zapitali su se kako je moguće da je Tramp ponovo kročio u predsedničku rezidenciju u Vašingtonu, a onda i seo u fotelju lidera SAD.

Međutim, nakon detaljnijeg uvida u objavu sa Tvitera, postaje jasno da to nije originalna kancelarija u kojoj sada sedi Bajden, već Trampov ofis na njegovom imanju na Floridi, gde je on, kako se čini, imao potrebu da sebi stvori ugođaj kao da je i dalje na čelu Amerike. 

Naime, analizom fotografije jasno je da je osim stola i fotelje, koje je napravio kao originalne kopije nameštaja iz Ovalnog kabineta, on i ostale komade iz kancelarije uredio tako da ga sećaju na prethodne četiri godine kada je bio na funkciji najmoćnijeg čoveka današnjice. 

Prvo, tu su se našli medaljoni za vojni izazov iskovani u spomen na važne događaje. Predsednici ih dele posebno zaslužnim pojedincima iz vojnih redova. Drugo, odmag do medaljona Tramp je smestio bronzanu statua izlivenu po sopstvenom liku, kao i sliku predsedničkog avion "Er fors uan" kako leti iznad Vašingtona. Poslednji put Tramp je njime leteo 21. januara ove godine kada je napuštao Belu kuću.  

U ofisu se, baš kao da je Tramp i dalje predsednik, pored njega našao i Stiven Miler, njegov bivši i sadašnji saradnik. Što se tiče stolice, spekuliše se da je Tramp možda nju i poneo iz Ovalnog kabineta ili je to možda replika. Šesta stavka je fotografija predsedničkog helikoptera koji leti pored Maunt Rašmora gde su isklesane glave četiri američka predsednika važna za istoriju SAD.  

U novoj kancelariji Tramp je istakao i porodične fotografije koje je držao i u Ovalnom kabinetu, kao i flašu, najverovatnije koka-kole bez šećera koju redovno konzumira. Nije se odvojio ni od plakete na kojoj piše "45" (prim. aut. Tramp je bio 45. predsednik Amerike) koju mu je darovala granična policija. Na stolu su se našle i naočare, iako bivši predsednik SAD nikad nije viđen u javnosti sa njim, budući da oslabljen vid smatra slabošću.  

Očekivano je i da i dalje čita Volstrit džornal, konzervativne novine koje je, doduše, napao prošlog meseca da zagovaraju "globalističke politike poput otvorenih granica i loših trgovinskih sporazuma". Pored novina je i drvena kutija na kojoj je Trampov potpis i predsednički pečat. U njoj, kako se veruje, čuva nalivpero kojim se potpisuje. Sto je, inače, kao i stolica, identičan onom iz Ovalnog kabineta.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading