DEVET GODINA MRTAV LEŽAO U STANU! Policajci u šoku, shvatili su kada je umro samo zahvaljujući jednoj stvari nađenoj u frižideru

Autor: Republika

Svet

09.04.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovani muškarac star oko 60 godina najverovatnije je preminuo krajem 2011. u svom domu u norveškoj prestonici Oslu, a slučajno je nađen nakon što je domar iz zgrade hteo da obavi neke popravke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Zasad neimenovani muškarac mrtav je ležao čak devet godina u svom domu u norveškoj prestonici Oslu, a njegovo telo slučajno je otkriveno nakon što je domar od upravnika zgrade tražio ključ od tog stana kako bi obavio neke popravke. 

Zaprepašćeni policajci shvatili su da je čovek odavno mrtav čim su vrata stana otvorena, budući da se iz njega raširio nesnosan smrad, a osim toga, ubrzo su videli i telo koje je malte ne bilo skroz raspadnuto. Međutim, shvatili su da je od smrti čoveka prošlo čak devet godina tek nakon što su u njegovom frižideru pronašli tetrapak mleka i na njemu videli datum. Takođe, pronašli su i pismo iz 2011. 

Prema navodima norveških medija, muškarac je imao oko 60 godina, ženio se više puta i imao je decu. Međutim, očigledno je umro sam i za njega niko nije pitao, niti ga je posećivao, a njegove komšije tvrde da je bio povučen i tih. Nakon što su čuli da je godinama mrtav ležao u stanu, oni su izjavili kako su bili ubeđeni da se negde odselio ili da je smešten u neku instituciju, te da im ništa nije bilo sumnjivo. 

Obdukcija je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Inače, isplata penzije mu je obustavljena 2018. kada nadležni nisu mogli da stupe u kontakt s njim, a računi su i dalje automatski plaćani s njegovog bankovnog računa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading