OVO SU POSLEDNJE REČI ČARLSA MENSONA!

Autor: Republika

Svet

21.11.2017

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najsurovijih masovnih ubica 20. veka, Čarls Menson, preminuo je juče u bolnici, u koju je iz zatvora prebačen nekoliko dana ranije kada je konstatovano da je na samrti.

RepublikaFoto: youtube.com/WatchMojo.com
Čarls Menson

Zločinac koji je prvo osuđen na smrtnu kaznu, koja je potom zamenjena doživotnom robijem, u istoriju kriminalistike ušao je po svirepim ubistvima koja su počinili članovi njegove sekte "Porodica". Među 35 žrtava ove sekte bila je i glumica Šeron Tejt, supruga reditelja Romana Polanskog, koju su sa 16 uboda nože ubili u osmom mesecu trudnoće.

Danas su otkrivene poslednje reči Mensona pre nego što je izdahnuo, a koje dokazuju da je i u smrt otišao onako kako je proveo život - kao potpuni ludak.

Menson je, naime, na samrti izjavio:

- Ja sam najpoznatije ljudsko biće ne samo među živima, već i koje je ikada živelo. A još nisam mrtav.

Prethodno je rekao: "Šta će se desiti kada umrem?"

Prethodno je Menson, kada je već prebačen u bolnicu, negirao da ima veze s ubistvima za koja je osuđen na doživotnu robiju, rekavši da nikada ništa nije naredio i da su članovi "Porodice" mogli da je napuste kad god su hteli, pišu strani mediji, a prenosi Alo.

Očevici njegovih poslednjih dana dodali su da nije pokazivao ni trunku kajanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading