UNUKA NASMRT IZBOLA BABU! Komšija slučajno pronašao LEŠ

Autor: Republika

Svet

07.04.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetjednogodišnja žena oštrim predmetom je ubila svoju babu (85), a zatim oružje bacila u kantu za smeće nedaleko od mesta zločina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Stravičan zločin potresao je malo slovenačko mesto Bertoki kod Kopara kada je unuka (31) oštrim nožem nasmrt izbola svoju babu (85), a zatim pobegla. 

Policija je, međutim, brzo ušla u trag ubici i to nakon što je leš nesrećne starice slučajno otkrio komšija i pozvao Hitnu pomoć.  

- Odmah smo započeli intenzivno prikupljanje informacija o zločinu i s tim ćemo i nastaviti budući da još ne znamo šta je motiv ovog brutalnog ubistva - rekao je na konferenciji za novinare Dejan Grandič iz odseka kriminalističke policije Kopra. 

On je otkrio da unuka još nije ispitana, ali da se nalazi u pritvoru, a da je ubistvo počinjeno oštrim predmetom nađenim u jednoj od kanti za smeće u okolini kuće.  

- Zbog toka istrage još nije moguće dati podatke u vezi s pritvorenom osobom - objasnio je Grandič. 

 

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading