BERLUSKONI KRITIČNO?! Bivši premijer Italije hitno primljen u bolnicu zbog komplikacija posle preležane korone

Autor: Republika

Svet

07.04.2021

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni medijski magnat i italijanski političar Silvio Berluskoni opet je primljen u bolnicu samo nekoliko dana nakon što je otpušten zbog problema sa srcem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Silvio Berluskoni 

Bivši premijer Italije i lider stranke "Forca Italija" Silvio Berluskoni (84) hospitalizovan je zbog medicinskih pregleda, pa mediji spekulišu da je njegovo stanje veoma ozbiljno budući da je izašao iz bolnice pre samo nekoliko dana.

Vest o ponovnoj hospitalizaciji potvrdila su dva izvora iz Berluskonijeve stranke, otkrivši da je čuveni medijski magnat imao nekoliko zdravstvenih komplikacija nakon što je u septembru prošle godine preležao koronavirus. 

Inače, Berluskoni je 2016. imao hiruški zahvat na srcu, a oporavio se i od tumora prostate. Tokom poslednjeg boravka u bolnici mnogi su pokušavali da otkriju zbog čega je tamo smešten, međutim, samo je kratko saopšteno da je zadržan zbog kontrolnih pregleda povezanih sa ranijom kardiološkom operacijom.

 

 

  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading