TRAMP ČESTITAO USKRS: Srećno svima, pa i RADIKALNIM LEVIČARSKIM LUDACIMA!

Autor: Republika

Svet

05.04.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp objavio je uskršnju poruku u kojoj je "svima" poželeo srećne praznika. Pošto mu je zabranjen pristup društvenim mrežama, zbog krvavog haosa koji su njegove pristalice izazvale na Kapitolu, njegovu poruku su podelili drugi korisnici mreža uključujući novinara Njujor tajmsa koji je prokomentarisao: "Isus to ne bi bolje rekao".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

- Srećan Uskrs SVIMA, uključujući radikalne levičarske ludake koji su namestili naše predsedničke izbore i žele da unište našu zemlju - poručio je Tramp koji ne odustaje od teorije da je pokraden na predsedničkim izborima u novembru.

S obzirom na to da su bivšem predsedniku društvene mreže zabranjene nakon upada u Kapitol u januaru, njegovu uskršnju poruku su putem Tvitera podelili su aktivni korisnici, među njima i reporter Njujork tajmsa Kenet Vogel.

 

 

- Isus to ne bi bolje rekao - dopisao je Vogel uz tu poruku.

Predsednik SAD Džo Bajden i njegova supruga Džil pozvali su u svojoj poruci Amerikande da se vakcinišu protiv kovida 19.

Bajden je vakcinaciju nazvao "moralnom obavezom" i poručio: "Vašim porodicama želimo zdravlje, nadu, radost i mir. Srećan Uskrs svima".

 

 

I Trampov prethodnik i bivši Bajdenov šef, Barak Obama oglasio se povodom Uskrsa na Tviteru poručivši:"Nadam se da ćemo ovog Uskrsa svi naći vremena da razmislimo o blagoslovima koje uživamo i nadi koju imamo u svetliju budućnost".

- Naša porodica svima želi siguran i srećan Uskrs - poručio je bivši predsednik SAD.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading