OTKRIVENI DETALJI IZ PUTINOVOG PRIVATNOG ŽIVOTA: Ovo sigurno niste znali o ruskom predsedniku!

Autor:

Svet

02.04.2021

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol Kremlja otkrio je šta ruski predsednik voli da jede, njegov stil oblačenja i da li je Vladimir Putin veći ljubitelj pasa ili mačaka.

RepublikaFoto: Sputnik / Alekseй Družinin
Vladimir Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin uživa u jednostavnim jelima, ali izbegava peciva, otkrio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov u intervjuu za novine Argumenti i Fakti.

Kada su ga pitali da li postoji neko jelo koje ruski lider ne može da podnese, Peskov je rekao - Ne znam da ima problem sa bilo kojom vrstom jela. Nije komplikovan kada je reč o hrani i sasvim sigurno od toga ne pravi neki kult. Jede običnu hranu, ali se trudi da izbegava pekarske proizvode.

Tema razgovora bila je i neobična odeća koju je Putin nosio tokom svog odmora u sibirskoj tajgi. Postavilo se pitanje da li ruski šef države prati modne trendove.

To ga preterano ne zanima - rekao je Peskov. - Znate, odela i košulje koje on nosi, izgledaju praktično isto. Međutim, ne možete da nosite košulju u tajgi, tamo je hladno. Recimo to ovako: njegova odeća zavisi od toga gde se nalazi - istakao je portparol Kremlja, dodajući da Putin nikada nije imao ličnog modnog stilistu.

Foto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Peskov je otkrio i da Putin tokom nedavnog odmora u Sibiru nije prvi put vozio terensko vozilo. - Kao i većina muškaraca, voli da vozi. Međutim, s obzirom na svoj položaj, retko kad može da sedne za volan. Ali uživa u vožnji raznim vozilima kada mu se za to ukaže prilika - primetio je portparol Kremlja.

Putinova putovanja i izleti česta su tema ne samo ruskih već i svetskih medija budući da je ruski predsednik u odličnoj fizičkoj formi - ima crni pojas iz džudoa, voli hokej i aktivnosti na otvorenom.

Ove godine, ruski predsednik je objavio i fotografije sa svog piknika u Sibiru - koje su preneli svi svetski mediji i gde se vidi kako u dvodelnom odelu od ovčje kože šeta po snegu, vozi terensko vozilo i zajedno sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom ruča na otvorenom - slaninu, slatu i čašicu votke.

Što se tiče Putinovih ljubimaca, Peskov kaže da su sada manje u žiži javnosti, te da zbog toga ne želi da priča o njima ali da su ljubimci uvek u predsednikovom životu, prenosi Informer.

Na pitanje da li je ruski lider "kučkar" ili "mačkar", Peskov je odgovorio: - Nikada kod njega nisam video mačke. Video sam pse, ali nikad mačke - zaključio je.

Kako Putin održava dobro znanje engleskog i nemačkog i koji su mu omiljeni hobiji možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading