PA KAKO BEZ NJEGA: NOVE SEKSUALNE ŽRTVE BILA KLINTONA!

Autor: blic.rs, Republika

Svet

21.11.2017

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji američki predsednik Bil Klinton suočen je sa novim optužbama za seksualno uznemiravanje.

RepublikaFoto: youtube.com/ABC15 Arizona
Klintonova supruga Hilari planirala je da unajmi privatne detektive koji bi pronašli "prljav veš", odnosno diskreditovali te četiri žene koje ga sada optužuju, ali su joj advokati savetovali da odustane od toga

Sada ga optužuju četiri žene, koje tvrde da ih je napadao početkom dvijehiljaditih, kada je sarađivao sa bogatim plejbojem Ronom Barklijem.

Žene, koje nisu imenovane, u vreme napada radile su na nižim pozicijama u Barklijevoj organizaciji i tada su bile u kasnim tinejdžerskim godinama.

Klinton je pomagao Barkliju u poslu i po svetu je putovao njegovim avionom.

Nekadašnji američki lider, koji danas ima 71 godinu, više puta našao se pod optužbama da je seksualno uznemiravao žene, a najpoznatija je njegova afera sa Monikom Levinski.

Klintonova supruga Hilari planirala je da unajmi privatne detektive koji bi pronašli "prljav veš", odnosno diskreditovali te četiri žene koje ga sada optužuju, ali su joj advokati savetovali da odustane od toga.

Edvard Klajn, bivši urednik "Njujork tajmsa" i autor brojnih knjiga, uključujući i one o porodici Klinton, objavio je krajem oktobra novu knjigu u kojoj iznosi najnovije optužbe protiv Klintona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading