MEDICINSKA SESTRA SONJA POPILA OTKAZ NAKON ŠTO JE PRIJAVILA NAČELNIKA DA PIJAN DOLAZI NA POSAO

Autor:

Svet

30.03.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinska sestra Sonja Mendeš (31) iz brazilskog grada Porto Alegrea dobila je otkaz posle optužbi da načelnik ortopedske bolnice u kojoj je radila dolazi na posao u alkoholisanom stanju.

RepublikaFoto: 180graus.com/printscreen
Sonja Mendeš

Nekoliko sestara primetilo je čudno ponašanje načelnika Bruna de Oliveire koji je tokom decembra prošle i januara ove godine dolazio na posao preplićući jezikom.

Niko nije znao o čemu se radi, ali njegovo ponašanje promenilo se prema zaposlenima, ne i prema pacijentima. Kada je jednog popodneva u hodniku primetila da načelnik nosi izvesnu flašicu u kojoj nije voda, a verovatno ni sok, Mendešova je reagovala.

Motiv za njene optužbe ležao je u tome što je dva puta tražila povišicu u toku 2020. godine, naročito otkako joj je muž izgubio posao vozača u jednoj firmi, zbog epidemije koronavirusa.

Nadajući se da bi smena načelnika donela čitavom odeljenju, i naročito njoj željenu promenu, Sonja je prijavila Oliveiru za dolaženje na posao i boravke u smeni u alkoholisanom stanju.

Ispostavilo se da je Bruno de Oliveira dva meseca ranije jedva preživeo šlog, posle kojeg je vukao posledice, poput problema u hodu i govoru. Flašica pića koju je nosio sa sobom sadržala je eliksire koji su mu pomagali u procesu oporavka.

Sonja Mendeš je uz još dve koleginice koje su je podržale dobila otkaz i ne samo to – njena priča proširila se do te mere po Porto Alegreu da sada verovatno razmišlja o preseljenju, ako to već nije uradila, jer ovde za nju više nema nade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading