MAJKA MONSTRUM PEDOFILU SLALA SLIKE I SNIMKE SVOJE GOLE ĆERKE (10)! Pristala i da za 4.000 evra on ima seks sa devojčicom

Autor: Republika

Svet

28.03.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući slučaj šokirao je svet, pogotovo nakon objave detalja da je majka potpuno nepoznatom čoveku bez problema poslala fotografije i snimke svog deteta kako se tušira, a zatim bila spremna i na mnogo gore.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Majka monstrum (38), čije ime nije obedonjeno iz bezbednosnih razloga, slala je jednom pedofilu (55) fotografije svoje gole desetogodišnje ćerke, a zatim i snimke kako se dete tušira, pristavši, pritom, i na njegov poziv da radi za njega kao čistačica za platu od otprilike 4.000 evra. Uslov je, međutim, bio i da pristane da pedofil ima seksualne odnose sa njenim detetom, što je ona oberučke prihvatila. 

Taj zastrašujući slučaj o kom je pisao hrvatski Večernji list konačno je došao do suda nakon što su i majka i pedofil, sa kojim je ona bila u kontaktu 2019. preko mesendžera, uhapšeni i optuženi. Ona se tereti za neovlašćeno snimanje i širenje dečje pornografije, a on za pribavljanje tog materijala. Međutim, majka će morati da odgovara i zbog toga što je drugoj osobi omogućila da ima polne odnose s detetom, odnosno za teško polno iskorišćavanje i zlostavljanje maloletnog lica. 

Majka se na sudu branila ćutanjem, dok je manijak negirao krivicu, navodeći da se njemu dopala žena sa kojom se dopisivao i da ju je samo testirao kako bi uvideo kako brine o svom detetu. 

- Komunicirao sam sa njom preko dva profila. Svidela mi se kao žena, pa sam tražio da mi pošalje fotografije na kojoj je njezna ćerka bez odeće. I ona je to odmah uradila. Ni ne sećam se šta je bilo na fotografiji, osim da je dete bilo golo. Fotografiju sam odmah izbrisao - branio se pedesetpetogodišnjak na sudu, a zatim je dodao da se nije nadao da će mu sagovornica tako brzo poslati fotografiju. 

- Profil s kog sam s njom kontaktirao odmah sam izbrisao. Ali otvorio sam drugi i odmah joj poslao zahtev. Predstavio sam se kao bogat čovek. Što se tiče videa koji mi je poslala, ne sećam se na koji sam ga profil dobio, ali isto sam ga odmah izbrisao. Jednom sam je pitao da li bi mi dala ćerku i obećao sam joj da ću joj kupiti kuću i automobil. Ali nisam planirao da se ikad nađem sa njom iako smo se dogovarali - tvrdio je on. 

Ilustracija

U sklopu istrage ispitana je i devojčica koja je potvrdila da je majka ulazila u kupatilo sa mobilnim telefonom kada se ona tuširala, ali da je govorila kako samo želi da igra igrice. 

Sreća je, ipak, u tome što do fizičkog kontakta između manijaka i devojčice nikad nije došlo jer su monstruozni plan majke osujetili njen brat i roditelji. Brat je, naime, u sestrinom mobilnom telefonu pronašao njenu skandaloznu prepisku sa manijakom i sve odmah prijavio policiji.   

Inače, fotografije gole devojčice nisu nađene, ali tužilaštvo smatra da i bez toga ima dovoljno čvrstih dokaza da su optuženi počinili zlodela za koja se terete.

 




 

 

 

 

 

 

Sreća je ipak u tome što do fizičkog kontakta između manijaka i devojčice nikad nije došlo.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading