(VIDEO) ORBANOV SARADNIK ORGIJAO S GEJEVIMA! Jožef bio protiv homoseksualaca, a sada je objavljen snimak kako je bežao s bahanalija

Autor: Republika

Svet

25.03.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jožef Sajer, koji je bio poznat po stavovima protiv LGBT zajednice, uhvaćen je u decembru prošle godine kako usred lokdauna u Belgiji orgija na korona žurki sa gejevima, a sada je belgijska produkcijska kuća objavila i kako je pokušao da od policije pobegne niz oluk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP/printscreen/youtube.com
Trenutak hapšenja Jožefa Sajera zabeležen je policijskom kamerom 

Jožef Sajer (59), koji je krajem 2020. žestoko osramotio svog saradnika, mađarskog premijera Viktora Orbana, nakon što je obelodanjeno da je usred lokdauna u Belgiji orgijao sa najmanje 25 ljudi na gej-žurki, sada je ponovo u žiži javnosti zbog obelodanjivanja snimka njegovog hapšenja. 

Snimak je napravila belgijska produkcijska ekipa, a na njemu se vidi kako osramoćeni Sajer najpre pokušava da pobegne, ali uzaludno jer su jake policijske snage spremne došle za razbijanje zabave iznad jednog kafića u srcu Brisela. Osim toga, zabeleženo je kako je pokušao da sakrije svoj identitet kačketom i zaštitnom maskom, ali nije bilo potrebno mnogo da se poveže da je to upravo on - uvaženi član vladajuće mađarske stranke "Fides" i član Evropskog parlamenta. 

Kako je otkriveno video-zapisom, Sajer je pokušao da od policije, koja je došla po prijavi zbog kršenja epidemioloških mera, pobegne kroz prozor stana i spusti se na ulicu niz oluk. To mu, međutim, nije pošlo za rukom, pa je uhapšen kao najveći kriminalac.    

Domaćin zabave praćene orgijama bio je Dejvid Manzelej (29) koji je policiji rekao da je na žurki bilo više od 20, uglavnom muških zvanica, kao i da je seksa bilo na sve strane.

- Razgovaramo, popijemo piće, baš kao u kafiću. Jedina razlika je u tome što smo u međuvremenu imali seks jedni s drugima - ispričao je Manzelej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Viktor Orban 

Inače, najinteresantnije od svega je da je Sajer u javnosti istupao sa konzervativnim i anti-LGBT stavovima, a lično je u mađarski Ustav uneo odredbu da je "brak zajednica muškarca i žene". Nakon što je obelodanjeno šta je uradio podneo je ostavku, kako u stranci "Fides", tako i na mestu poslanika Evropskog parlamenta. 

Viktor Orban tada je rekao da za Sajerove postupke nema opravdanja i da su u suprotnosti sa vrednostima stranke koja sebe predstavlja kao šampiona tradicionalnih hrišćanskih i porodičnih vrednosti.

- Nećemo zaboraviti niti odbaciti njegovih 30 godina rada, ali njegovo delo je neprihvatljivo i neobranjivo. Nakon toga, doneo je jedinu odgovarajuću odluku kada se izvinio i podneo ostavku na mesto člana Evropskog parlamenta i napustio "Fides" - poručio je Orban.

Podsetimo, gej-orgije na kojima je uhvaćen Sajer bile su prošlog decembra glavna tema u Briselu, ali i u svetskim medijima.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading