ZAHAROVA O BAJDENOVOM PADU: Kažu da je to bio vetar, čudo da nisu ruski hakeri!

Autor: Republika

Svet

19.03.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je na šaljiv način incident sa američkim liderom Džozefom Bajdenom koji se tri puta spotakao dok se penjao u predsednički avion.

RepublikaFoto: twitter.com/mfa_russia
Marija Zahrova

- Bajdenov pad na stepenicama predsedničkog aviona jednostavno su objasnili - "Napolju je veoma vetrovito" - izjavila je predstavnica Bele kuće Karin Žan Pjer. Čudno je da nisu "ruski hakeri" predvođeni (glavnom urednicom televizije RT i novinske agencije "Rusija sevodnja'" Margaritom Simonjan, nego jednostavno vetar -  napisala je Zaharova na Fejsbuku.


Podsetimo, uoči poletanja za Atlantu, američki predsednik Džo Bajden se tri puta spotakao dok se brzim koracima stepenicama približavao vratima predsedničkog aviona. U jednom momentu, Bajden se dočekao na kolena, ali se brzo podigao. Potom se zaustavio se na vrhu stepeništa, okrenuo se i salutirao.

Ovim povodom oglasila se i zamenica portparolke Bele kuće Karin Žan-Pjer koja je novinarima izjavila da se Bajden oseća dobro. Ona je sugerisala je da su jaki vetrovi u vojnoj bazi Endruz, u blizini Vašingtona, možda prouzrokovali pad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading