Ubica iz Atlante sada tvrdi da je SEKSUALNI ZAVISNIK: Usmrtio osmoro ljudi u salonima za masažu

Autor: Tanjug, Republika

Svet

17.03.2021

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac optužen za ubistva u seriji oružanih napada koje je izvršio u roku od sat vremena u tri salona za masažu na području Atlante u američkoj državi Džordžiji, izjavio je da ima problem sa seksualnom zavisnošću i njegov zločin možda nije bio motivisan rasnom mržnjom, saopštile su lokalne vasti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Ubica 21-godišnji Robert Eron Long usmrtio je osam osoba, među kojima šest Azijatkinja i izazvao strahovanje da su njegovi napadi još jedan zločin iz mržnje prema Amerikancima poreklom iz Azije na koje je, inače, tokom pandemije bilo mnogo napada, preneo Rojters.

Long je sinoć najpre pucao na pet osoba u salonu za azijsku masažu Jungs u Akvordu, oko 50 kilometara severno od Atlante, izjavio je predstavnik šerifa okruga Čiroki kapetan Džej Bejker, preneo je ranije AP.


Dve osobe su u tom napadu preminule na licu mesta, a tri su prebačene u bolnicu u kojoj su još dve žrtve preminule, potvrdio je Bejker.
RepublikaFoto: Policija
Robert Aaron Long

Otprilike sat kasnije, policija je nakon poziva na intervenciju zbog pljačke pronašla tri ženske osobe koje su umrle od prostrelnih rana u Gold Spa centru u blizini kvarta Bakhed u Atlanti, nadomak gradskog bloka u kojem se nalaze saloni za tetoviranje i striptiz klubovi.


Dok su bili na mestu zločina, policajci su saznali i za pucnjavu u drugom spa centru, preko puta ulice, u Aromaterapi spa gde su pronašli još jednu ubijenu žensku osobu.

- Osumnjičeni je preuzeo odgovornost za ubistva. Lokacije na kojima je počinio zločine on smatra mestima iskušenja koja je želeo da uništi - izjavio je policijski kapetan Džej Bejker i potvrdio da je u kolima ubice pronađeno oružje kalibra 9 milimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading