BAJDEN JE TEŠKO BOLESTAN: Poznati američki novinar izneo šokantne tvrdnje

Autor: Republika.rs

Svet

11.03.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro će biti moguće u praksi verifikovati tvrdnje da državni mehanizam Amerike ne zavisi od ličnosti šefa Bele kuće, smatra novinar, publicista, TV voditelj i politički analitičar Anatolij Vaserman u intervjuu za FAN.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

Stručnjak je komentarisao izjavu američkog novinara Šona Henitija da zaposleni u Beloj kući skrivaju od javnosti ozbiljne probleme sa zdravljem aktuelnog američkog predsednika.

Činjenica da je Džo Bajden imao problema sa glavom bila je poznata mnogo pre nego što je na njega bačeno mnogo miliona glasova. Zapravo, bilo je potrebno baviti se žongliranjem, jer bi neki Amerikanci, koji su zdrave pameti i čvrste memorije, teško rizikovali da glasaju za tako nešto - rekao je publicista.

Anatolij Vaserman je nagovestio od čega bi tačno američki lider mogao biti bolestan.

U čemu je problem, teško je reći. U mnogo čemu podseća na Alchajmerovu bolest, koja se kod mnogih pojavljuje u kasnoj starosti. Prethodnom američkom predsedniku sa ovim invaliditetom, [Ronald] Regan, pozlilo je nakon napuštanja funkcije. Inače, Amerikancima se obratio prilično dirljivom i tužnom porukom u duhu: „Dijagnostikovana mi je Alchajmerova bolest. Verovatno uskoro uskoro više neću moći da komuniciram ni sa kim, pa želim da vam se zahvalim na činjenici da sam jednom izabran i na onome što ste mogli da uradite pod mojim rukovodstvom “. Čini se da je prekasno za Bajdena da napiše takav apel - rekao je TV voditelj.

U zaključku je govorio o posledicama situacije u kojoj se nalazi predsednik Sjedinjenih Država.

- Sada ćemo proveriti tvrdnju, popularnu među pristalicama Sjedinjenih Američkih Država, da je tamošnji državni mehanizam tako dobro podešen da ništa ne zavisi od toga ko je na prvom mestu u Beloj kući - rezimirao je politički konsultant.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading