PRINC HARI I MEGAN MARKL SU JEDNU STVAR MASNO SLAGALI! Vikar crkve Engleske razotkrio šta je prinčevski par izmislio u intervjuu Opri Vinfri

Autor: Republika

Svet

10.03.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su u intervjuu koji su dali Opri Vinfri ispričali su, između ostalog, kako su se tajno venčali tri dana pre romantičnog venčanja koje je pratio ceo svet, kako bi imali "nešto za sebe" i kako bi mogli da čuvaju uspomenu na taj privatni, lep trenutak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, jedan engleski vikar tvrdi da se to sigurno nije dogodilo, piše Glossy.

Kako je Megan objasnila, Hari i ona pozvali su kanterberijskog nadbiskupa i rekli mu da je glamurozno venčanje spektakl za svet i da žele da započnu svoj bračni život sami, na šta je princ dodao da su samo njih troje bili na tom intimnom venčanju - Megan, on i nadbiskup.

Međutim, kako prenose britanski mediji, tamošnja crkva nalaže da se venčanje dogodi na javnom mestu, gde ljudi mogu eventualno da prigovore sklapanju braka i da se to ne može desiti u dvorištu i bez svedoka.

Vikar Crkve Engleske Dejvid Grin pisao je na Tviteru o ovom činu nakon intervjua i istakao da to što Megan i Hari tvrde nije moguće.

- Nije moguće dvaput se venčati. Šta je bilo onda to tri dana pre javne ceremnije? I ako jeste bio brak, šta onda radimo? Sklapamo sveti brak samo zbog kamera? - zapitao se on, a potom obrisao tvit.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading