FBI OBJAVIO SNIMAK I NUDI NAGRADU za informacije o osobi koja je postavila bombe na Kapitolu

Autor: Republika

Svet

10.03.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki FBI je objavio nove snimke osobe koja postavlja improvizovane eksplozivne naprave ispred sedišta republikanskog i demokratskog nacionalnog odbora noć pre januraskog napada na Kapitol, prenosi CNN.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
FBI nudi informacije o osobi sa slike

CNN navodi da je FBI saopštio da je na objavljenim snimcima maskirana osoba s kapuljačom koja 5. januara podmetnula dve bombe u blizini sedišta Demokratske i Republikanske stranke, a na videozapisu je prikazano kako se u jednom trenutku ona zaustavlja kako bi obrisala naočare, a zatim sedi na klupi u blizini.

- Nadamo se da će nam danas objavljene informacije pomoći u prepoznavanju osumnjičenog ili u dobijanju nekih informacije o njemu - rekao je Pomoćnik direktora FBI Stiven D''Antuono prenosi CNN.


CNN navodi da je FBI zamolio za pomoć građane i ponudio nagradu od 100 000 dolara za više informacija o počinitelju, a još uvek nije poznato zašto bombe nisu eksplodirale.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading