(FOTO) OVAKO SAMO PUTINOVA ĆERKA MOŽE DA SLAVI ROĐENDAN U DOBA KORONE! Britanci objavili detalje sa žurke i nastavili hajku

Autor: Republika

Svet

10.03.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski San objavio je detalje sa proslave punoletstva mlade Luize Rozove u srcu Moskve, za koju su zapadni mediji nedavno objavili da je Putinova vanbračna ćerka, što je Kremlj odmah demantovao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ruski predsednik Vladimir Putin negirao je besmislene navode o vanbračnom detetu

Ruskinja Jelisaveta Vladimirovna Кrivonogih, za koju su zapadni mediji nedavno objavili kako je vanbračna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, proslavila je 18. rođendan u prepunom moskvoskom klubu uprkos pandemiji koronavirusa, gde je na sve to ona bila i glavni di džej. 

Mlada bogatašica se na društvenoj mreži Instagram pohvalila nizom fotografija kako se provodi sa društvom, ali i snimcima lude zabave, alkohola i glasne muzike, pa britanskom listu San nije trebalo mnogo da objavi tu priču o devojci poznatoj i kao Luiza Rozova. Kako su naveli "samo Putinova ćerka može bez problema da tako pompezno proslavi punoletsvo uprkos pandemiji".  

Foto: Tanjug/AP
Luiza u provodu 

Britanski tabloid preneo je i da je Luizu navodno do kluba dovezao zvanični vladin automobil marke BMW 7, koji je prethodno bio u posedu Ministarstva kulture, a koristio ga je i vatikanski ambasador u Rusiji. Osim toga, za vozača se ističe da je zaposlen pri Ministarstvu spoljnih poslova Rusije i da ima prijatelje bliske lično Putinu. 

Ako je verovati tim napisima, devojka je prvi put viđena u takvoj pratnji u Moskvi, a imala je i lično obezbeđenje koje je navodno bilo raspoređeno oko diskoteke i koje je nekolicini novinara, piše San, reklo da napusti mesto oko objekta. 

Luiza se povodom svih tih napisa samo kratko oglasila na Instagramu komentarom da je na proslavu došla u jednostavnom žutom taksiju, iscrtavajući gomilu smajlija. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Za Luizu se od početka govorilo da izuzetno fizički liči na Putina

Inače, prema zvaničnoj verziji događaja, navode Britanci, naglašeno je samo da je u poseti Moskvi bila jedna važna osoba iz Sankt Petersburga, ne navodeći da je reč o Luizi. 

Podsetimo, ruski predsednik od početka lansiranja trača da ima vanbračnu ćerku sa nekadašnjom sobaricom Svetlanom Krivonogih (45), negira te spekulacije. Po njima, on je Svetlanu upoznao krajem devedesetih godina kada se ona priključila službi FSB. Nedugo nakon toga ta bivša sobarica, ali i žena za koju se navodilo da se bavila striptizom, ubrzo je stekla ogromno bogatstvo koje se sada procenjuje na vrtoglavih 88,7 miliona evra. Najveći deo tog bogatstva potiče od njenog udela u najvećoj Ruskoj banci. 

Svetlana, takođe, nikad nije priznala da li je Putin zaista otac njene ćerke, a sama Luiza je na te navoide uvek reagovala s osmehom na licu i uz komentar da su joj mnogo puta u životu govorili da fizički neodoljivo podseća na ruskog predsednika iz mlađih dana. 

Zanimljivo je da uprkos negiranjima ruske strane da u priči o aferi ruskog lidera, britanski mediji uporno Luizu nazivaju Putinovom ćerkom. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading