BANDIĆ UMRO TOKOM POLNOG ODNOSA SA OMLADINKOM?! Šokantne informacije stigle iz Zagreba, UZROK SMRTI GRADONAČELNIKA SVE SUMNJIVIJI

Autor: Republika

Svet

10.03.2021

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji objavili su podatke za koje tvrde da bacaju sumnju na zvaničnu verziju okolnosti smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića (65).

RepublikaFoto: Tanjug/pixabay
Milan Bandić

Sajt Indeks navodi da je prvobitno objavljeno da je Bandić umro u noći između 27. i 28. februara, a kao datum smrti navedena je nedelja 28. februar jer je "večni" prvi čovek Zagreba koji je biran za gradonačelnika u šest mandata umro nakon ponoći.

On je oko 23 časa doživeo srčani udar i prebačen je u bolnicu, gde je proglašen mrtvim. Prema ovom sajtu, još nije poznato gde je i kako proveo poslednje sate života.

SVEDOK DOKTOR REDŽEPI

Prema dosadašnjoj verziji, Bandić i njegov prijatelj lekar Gzim Redžepi bili su te noći kod zajedničkog prijatelja Sergeja Ivanovića u zagrebačkom naselju Vrhovec, a tokom druženja pričali su o proleću i visibabama. Redžepi je kazao i da su njih trojica pre toga jeli škembiće i da su se u večernjim satima još družili, da bi se potom Bandić samo srušio.

BANDIĆEVI PRIJATELJI TVRDILI DA SU JELI ŠKEMBIĆE I PRIČALI O VISIBABAMA PRE NEGO ŠTO SE SRUŠIO

- Za vreme boravka gore (na Vrhovecu) bila je priča o tome kako je proleće rano krenulo, kako ima puno visibaba, uobičajena priča troje prijatelja, bez ikakvih poteškoća - ispričao je za Dnevnik. hr Redžepi u nedelju ujutro, nekoliko sati nakon Bandićeve smrti.

Indeks navodi da Redžepi pre nekoliko dana u razgovoru za magazin Nacional nije znao da kaže gde se tačno nalazi kuća u kojoj su boravili, dok je Ivanović za Jutarnji list tvrdio da je Bandić umro u njegovoj kući i da su uz gradonačelnika bili on i Redžepi.

- U potpunom sam šoku jer mi je prijatelj umro u mojoj kući - rekao je Ivanović.

KO JE ZVAO HITNU POMOĆ?

Međutim, Indeks je saznao da je Bandiću pozlilo u zgradi u kojoj poslednjih meseci živi bivša misica Natalija Prica (32), odbornica Bandićeve stranke u Gradskoj skupštini Zagreba koja je na čelu partijske omladine i jedna od njegovih najbližih saradnica, kao i da ga je upravo tamo pokupila hitna pomoć. Navodi se da se Ivanovićev stan nalazi na nekoliko stotina metara od zgrade u kojoj živi Prica.

Pored toga, sajt 24sata objavio je da niko nije zvao hitnu pomoć na njen zvanični broj, već je direktno pozvan direktor zagrebačkog Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Žarko Rašić, a potom je on pozvao dispečerski centar da uputi vozila hitne pomoći. Nastavni zavod je pod direktnom ingerencijom grada Zagreba.

Indeks navodi da danima ne izlazi u javnost. Navodi se da je ona u više navrata viđena zajedno sa Bandićem u gradu, jednom prilikom kako razgledaju kapute, a drugi put su snimljeni u zlatari. Ovaj sajt je objavio da je Bandić 1. decembra prošle godine, na njen rođendan, sa Pricom razgledao bunde u zagrebačkoj radnji koja prodaje odeću od krzna. Prica je tada izjavila da su "obilazili preduzetnike".

NA VLASTI BIO SKORO TRI DECENIJE

Ovaj rođeni Hercegovac je 2000. izabran prvi put za gradonačelnika Zagreba, kao kandidat Socijaldemokratske partije (SDP), a reizabran je u junu naredne godine. Bez funkcije je ostao 2002, kada je pijan izazvao saobraćajnu nesreću i bežao policiji, ali se na čelo grada vratio već 2005. i od tada nije izgubio nijedne lokalne izbore, bilo kao kandidat SDP ili kao nezavisni kandidat. U junu 2017. je ispred stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti po šesti put izabran za gradonačelnika Zagreba. Već duže vreme imao je ozbiljnih problema sa zdravljem, a 2003. preživeo je težak moždani udar. Pre tri godine mu je ugrađen stent, a u junu prošle godine bio je hospitalizovan nakon što mu je pozlilo. Imao je i plućnu emboliju i nekoliko operacija, uključujući operaciju glasnih žica.
Neostvarena želja mu je bila da postane predsednik Hrvatske, pa je zbog toga 2009. istupio iz SDP pošto ga je na unutarstranačkim izborima pobedio kasniji hrvatski predsednik Ivo Josipović, a Bandić je, kao nezavisni kandidat, ušao u drugi krug i tu osvojio oko 40 odsto glasova. Za Bandića su tokom skoro dve decenije na vlasti vezivane mnoge afere, od kojih su samo dve dobile sudski epilog, iako je protiv njega bilo podneto više od 250 krivičnih prijava. Bandić je 2014. zajedno s nekolicinom najbližih saradnika uhapšen zbog sumnji za niz krivičnih dela izvršenih na štetu grada u okviru afere "Agram". Njemu se sudilo i u aferi "štandovi", u kojoj su ga teretili za izvlačenje koristi za sebe u udruženju U ime porodice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading