OPRA PUKLA! Intervju princa Harija i Megan Markl nije gledalo ni upola ljudi koliko se nadala, jedna ispovest i dalje je mnogo popularnija

Autor: Republika

Svet

09.03.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena voditeljka Opra Vinfri očekivala je da će razgovor s prinčevskim parom gledati rekordni broj gledalaca u SAD i Britaniji, ali to se nije dogodilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl dali su ekskluzivni intervju Opri Vinfri 

Intervju princa Harija i Megan Markl na ITV u Britaniji gledalo je u proseku 11,4 miliona gledalaca, a na vrhuncu intervjua ta gledanost iznosila je 12,4 miliona ljudi, što je daleko manje nego što se voditelja dugonajavljivanog razgovora Opra Vinfri, nadala. 

Naime, iako se verovalo da će ispovest "odbeglog" prinčevskog para, u kojoj su oni izneli brojne "prljavštine" iz života kraljevske porodice, biti jedna od najgledanijih u istoriji, to se ipak nije dogodilo.  Kako prenosi Dejli mejl, brojka od 11,4 miliona gledalaca znači, da je intervju pratilo 54,4 odsto svih televizijskih gledalaca u Velikoj Britaniji.

RepublikaFoto: youtube.com/ NEZA LATI
Opra Vinfri očekivala je mnogo više

- To i nije neka gledanost budući da je venčanje Harija i Megan privuklo 27,7 miliona gledalaca, obraćanje premijera Borisa Džonsona naciji 4. januara 15,6 miliona, a intervju koji je pokojna princeza Dajana dala za BBC 1995. godine skoro 23 miliona gledalaca - uporedio je Dejli mejl. 

Podaci pokazuju da je intervju prinčevskog para privukao mlađu publiku, odnosno 72 odsto gledalaca bilo je starosti između 25 i 34 godine.

U SAD, intervju je emitovan u nedelju i privukao je 17,1 miliona gledalaca.

Uprkos toj činjenici intervju Harija i Megan izazvao je neviđenu buru na dvoru Ujedinjenog Kraljevstva, a prema navodima medija, kraljica Elizabeta II je u tajnim odajama okupila sve članove porodice kako bi dogovorili način na koji će odgovoriti javnosti u vezi sa ispovešću prinčevskog para. Dosad se nisu oglašavali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading