SVEŠTENIK UVREDIO ŽENE, MUŠKARCIMA DOBACIO I OVO: Ne zapuštajte se, SMRŠAJTE da budete lepe kao Melanija

Autor: Newyorkpost

Svet

08.03.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedesetpetogodišnji sveštenik iz Sjedinjenih Američkih Država zatražio je od okupljenih žena u crkvi da malo više povedu računa o svom izgledu, da skinu poneki kilogram i pokušaju da liče na dojučerašnju Prvu damu, Melaniju Tramp.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sveštenik rekao ženama da se ugledaju na Melaniju Tramp

Alen Klark je tokom mise u Prvoj crkvi baptista na Floridi podelio slike Melanije Tramp ženama uz opasku da bi mogle da pokušaju da malo više liče na nju.


- Potrebno je da vam muževi budu srećni, da osećaju da imaju kraj sebe lepu i zgodnu ženu koju su uspeli da osvoje pre drugih. Ne smete da se zapustite i opustite. Pogledajte nju. Melanija Tramp je pravi primer ‘trofej’ žene -  šokirao je sveštenik žene.

Muškarcima je potom savetovao da ne gledaju okolo druge žene već da pomognu svojim partnerkama u poslovima i da im daju mogućnost i prostor da se što više ulepšavaju.

- Svaka žena može da izgleda fantastično. Kao Melanija. Svaka! Šminkajte se, sređujte se, stavljajte lepe parfeme - dodao je Klark koji je posle ovog govora suspendovan u crkvi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading