(FOTO) ODSEKAO GLAVU ĆERKI ZBOG DEČKA! Otac monstrum sam došao u policiju s odrubljenim delom tela tinejdžerke

Autor: Republika

Svet

06.03.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sarveš Kumar nožem je odsekao glavu sopstvenog deteta jer nije odobravao njenu vezu, a zatim se sam predao zbog tog zastrašujućeg zločina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Indijac Sarveš Kumar iz provincije Utar Pradeš odsekao je nožem glavu svojoj sedamnaestogodišnjoj ćerki nakon što ju je zatekao sa momkom sa kojim joj on nije odobravao vezu. 

Monstruozni zločin tog prodavca povrća iz sela Pandetar šokirao je čitav svet, a posebno je zastrašujuća činjenica što je on sa sav okrvavljen i noseći drubljenu glavu sopstvenog deteta u rukama odšetao jedan kilometar do policijske stanice i predao se organima vlasti. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sarveš Kumar je snimljen dok je s glavom deteta išao do policije 

- Išao je peške do policije kako bi priznao što je učinio. Rekao je da je video ćerku s mladićem s kojim je očigledno bila u vezi, što ga je naljutilo jer je bio protiv toga - rekao je za CNN portparol indijske policije u okrugu Hardoi i otkrio da su Kumara na putu do policijske stanice zaustavili brojni prolaznici i snimili ga, a da im je on bez problema ispričao šta je uradio. 

Kako je rekao, on je nesrećnu devojku najpre zatvorio kod kuće u sobu, a zatim joj je nožem odsekao glavu.  

- Bio je poprilično staložen s obzirom na situaciju. Nije plakao, ni histerisirao. Policajci su ga zamolili da položi glavu ćerke na zemlju i da sedne, što je on odmah poslušao bez prigovora - ispričao je još portparol i otkrio da se Kumar još nalazi u pritvoru.

Prema podacima indijskog Nacionalnog biroa za kriminalne dosijee, u 2019. je u Indiji čak 24 žene izgubilo život zbog takozvanih ubistava zbog časti.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading