(VIDEO) ŠTA SE TO DEŠAVA S BAJDENOM?! Američki predsednik zamuckivao, prekidao rečenice, pobrkao dan i veče

Autor: Republika

Svet

03.03.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef SAD Džo Bajden jedva je održao govor tokom posete Teksasu, što je neke zabrinulo, a neke podstaklo na šaljive opaske na njegov i na račun njegovih godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden  

Nedavno izabrani predsednik SAD Džo Bajden (78) izazvao je ozbiljnu zabrinutost javnosti svoje zemlje nakon nastupa u Teksasu, gde je otišao krajem prošle nedelje kako bi tamošnjem stanovništvu pokazao da ih savezna vlada nije zaboravila posle katastrofalnih ledenih dana i nestašice struje, iako je Teksas tradicionalno republikanski.

Međutim, uprkos dobrim namerama, Bajdenovu posetu Teksasu ipak je obeležio njegov "nespretni" govor tokom kog on nije uspeo da sastavi smislenu rečenicu, zamuckivao je, mešao reči i povrh svega, obratio se okupljenima sa dobar dan, a zatim samog sebe ispravio komentarom: "A, u stvari je vreme za večeru... veče je". 

Snimak njegovog dezorijetisanog nastupa objavljen je na Jutjubu uz pomalo šaljiv komentar: "Oh. čoveče, ovo je samo još jedan dan", kojim se aludira na Bajdenovu neprisutnost i dekoncentraciju. 

- Vreme je za večeru... Dobar dan... Zapravo je već veče... - počeo je Bajden u pospanom stilu, umirujućim glasom.   

Zatim je počeo da nabraja zvaničnike kojima je želeo da se zahvali na pomoći Teksasu, ali je gotovo svima njima izgrešio imena. 

- Gde se ja ovo nalazim?! - glasi samo jedan od šaljivih komentara ispod Bajdenovog snimka. 

 

       

 

        

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading