(HIT VIDEO) HOLIVUDSKE ZVEZDE NA ERDOGANOVOM ROĐENDANU! Čuveni glumci oduševljeni turskim liderom, a među njima je Madonin bivši

Autor: Republika

Svet

27.02.2021

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti uputile su čestitke predsedniku Turske, a na proslavi iznenađenja našla su se i dva glumca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Redžep Tajip Erdogan napunio je 67 godina

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan proslavio je u petak 67. rođendan, a veliko iznenađenje bila je činjenica što su tom događaju prisustvovale dve mega holivudske zvezde, Džejson Stetam i Džoš Hartnet, a pored toga, turskom lideru čestitke su uputile i druge ličnosti iz sveta muzike i filma iz čitavog sveta.

Među njima su i reditelj i scenarista Gaj Riči i njegova supruga Džeki Ejnsli, producent Ivan Atkinson, izvršni direktor Miramaksa Bil Blok i mnogi drugi.  

Erdoganov rođendan obeležen je tokom ceremonije otvaranja Muzeja bioskopa u Istanbulu, čemu su prisustvovali Statam i Hartnet, pa su zajedno sa ostalim okupljenima otpevali i rođendansku pesmu turskom predsedniku u trenutku kada mu je iznošena torta iznenađenja. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejson Stetam 

Iznenađenje predsedniku priredili su ministar kulture i turizma Mehmet Nuri Ersoj i njegova supruga Pervin, što je Erdogana očigledno obradovalo. On se zahvalio na iznenađenju, a zatim je sa ženom Emine isekao tortu za sve okupljene. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džoš Hartnet

Među onima koji su turskom predsedniku priredili iznenađenje bio je i reditelj i scenarista Gaj Riči, inače bivši muž pop-ikone Madone, zajedno sa svojom sadašnjom suprugom Džeki Ejnsli. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading