(FOTO, VIDEO) TANGE UMESTO MASKE, ZAŠTO DA NE?! Grozno, žena usred marketa skinula gaće i natakla ih na nos

Autor: Republika

Svet

27.02.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnoafrikanka koja je u prodavnici svima poručila da na gaćama ima manje bakterija "nego u maskama u koje se pljuje po čiatv dan", svojim postupkom je šokirala, ali i zgrozila, čitav svet.

Foto: printscreen/newsflash
Svi prisutni u marketu bili su šokirani potezom ove plavuše 

Krajnje bizaran video-snimak iz Južne Afrike obišao je u kratkom roku čitav svet budući da se na njemu vidi kako neimenovana sredovečna žena u marketu naočigled svih radnika i kupaca skida tanga gaće i natiče ih na nos i usta umesto maske neophodne radi zaštite od koronavirusa. 

Krajnje šokantan postupak žena je, očigledno iz revolta, počinila nakon što joj je u jednom momentu prišao radnih obezbeđenja i opomenuo je da u zatvorenom prostoru mora da nosi masku. 

Nakon što je nakratko pokušala da se opravda da je zaboravila da ponese zaštitnu masku, zamoljena je da napusti objekat, što ju je, po svoj prilici mnogo razljutilo. 

 

 

Kupci koji su mobilnim telefonima snimali tu raspravu nisu ni sanjali da će u narednim sekundama u stvari zabeležiti video koji je za kratko vreme postao jedan od najgledanijih na svetu. A upravo to se dogodilo kada je žena, mrtva hladna, zadigla dugačku haljinu, zavukla ruke ispod nje i skinula crne tange, a zatim ih natakla na lice. 

Da stvar bude još šokantnija, ona je na kraju svog postupka pokazala obezbeđenju palac nagore, a onda mu se još sarkastičnim tonom obratila: "Da li si sad srećan?"

RepublikaFoto: printscreen/newsflash
Žena se na kraju posvađala i sa ostalim kupcima

Međutim, nakon što su drugi kupci počeli da dobacuju da je to što je uradila odvratno, ona se besno obratila i njima.

- E pa, meni je ovo prihvatljivo. Uostalom, sigurna sam da na gaćama ima manje bakterija nego na tim vašim maskama u koje pljujete po ceo dan - poručila im je ona. 

Na društvenim mrežama ona je naišla na žestoke kritike, a mnogi su joj zemerili pre svega jer u market nije odmah ponela masku. 

- Sedi kod kuće i kupuj iz fotelje ako već ne želiš da poštujes pravila - glasi samo jedan od komentara.      

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading