OSMOGODIŠNJA DEVOJČICA NAŠLA NAČIN DA IZBEGNE ONLAJN NASTAVU! Roditelji ostali u šoku kako joj je to pošlo za rukom

Autor: Republika

Svet

24.02.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujak deteta je preko svog Tvitera podelio sa svetom interesantnu priču, nakon čega su mnogi devojčicu nazvali genijem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

KorisnikTvitera Majk Pikolo podelio je briljantnu priču o tome kako je njegova osmogodišnja sestričina uspela da zavara roditelje, učitelje, pravnika škole, pa čak i Zoomov tim za tehničku podršku, sve samo da bi izbegla pohađanje onlajn nastave tokom pandemije koronavirusa.

Kako je Majk objasnio, njegova sestra ima troje dece. Svi oni su školarci, pa zbog pandemije moraju preko aplikacije Zoom pratiti onlajn nastavu. Jednog dana je aplikacija njegove sestričine "misteriozno" prestala da radi i to usred nastave.

Uprkos tome što se mama trudila sat vremena da popravi aplikaciju nije uspela ponovo da prijavi svoje dete i jednostavno je pretpostavila da je u pitanju neobičan tehnički kvar. Međutim, problem nisu uspeli da reše ni u naredna dva dana iako je problem prijavljen i školi, pa je mama morala da javi učiteljici da njena ćerka ne može da prati nastavu.

Foto: Tanjug/AP
Devojčicin ujak podelio je zanimljivu priču sa svetom preko svog Tvitera  

Interesantno je da je majka osmogodišnjakinje pokušala da pokrene Zoom u drugoj kući i provela je sat vremena na telefonu razgovarajući s tehničkom podrškom, dok je s druge strane i učiteljica čak pokušala da kreira novi sastanak za ceo razred u nadi da će i devojčica moći da mu pristupi - sve bez uspeha.

Kako je problem izgledao nerešiv, mami nije preostalo ništa drugo nego da se naredne dve nedelje posveti ulozi učiteljice. Ipak, nije u potpunosti odustala, pa je u jednom trenutku ćerku poslala da pokuša da prati nastavu s računara svoje prijateljice. Međutim, devojčica nije ni slutila da je mamina prijateljica, slučajno prolazeći iza njenih leđa, videla šta ona radi.

- Potajno ju je posmatrala iz druge sobe iz koje moja sestričina nije mogla da je vidi. Nakon otprilike sat vremena provedenih na Zoomu, moja sestričina više nije mogla da izdrži pa je odlučila da odradi svoju prevaru kako bi izbegla dosadu - napisao je Majk i dodao kako se devojčica odjavila s računara i potom uzastopno oko 20 puta unela pogrešnu lozinku.

- Ono što je ona shvatila jeste da će, kada se prijavite s pogrešnom lozinkom, Zoom zaključati vaš račun na određeno vreme. Što više puta to učinite, moraćete duže da čekate da se vratite na Zoom - objasnio je Majk. 

Tako je osmogodišnjakinja tokom tri nedelje uspela da prevari čak osam odraslih osoba koje su svim silama nastojale da reše njen problem s korišćenjem aplikacije.

Majkova objava sakupila je na hiljade lajkova, a ljudi nisu skrivali oduševljenje mudrošću djevojčice.

- Dete je legenda - glasi jedan je od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading