VAKCINISALA SE GEJTSOVA ĆERKA, PA ISPROZIVALA TEORETIČARE ZAVERA: Nisu mi ubrizgali genij mog oca

Autor: Republika

Svet

16.02.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Gejst, naslednica suosnivača Majkrosofta i jednog od najbogatijih ljudi na svetu, primila je vakcinu protiv korone i na duhovit način negirala navode o svom ocu.

RepublikaFoto: Instagram/jenniferkgates
Dženifer Gejts studira medicinu

Dženifer K. Gejts, ćerka milijardera i suosnivača Majkrosofta Bila Gejtsa, ismejala je brojne teorije zavera povezane s njenim ocem nakon što je primila vakcinu protiv kovida-19 i nakon toga se fotografijom pohvalila na Instagramu.

- Vakcina nažalost nije usadila genij mog oca u moj mozak - kad bi samo mRNK imao tu moć... - napisala je Dženifer na svom profilu na Instagramu uz fotografiju s vakcinom koju je upravo primila.

Inače, Gejtsova naslednica studira medicinu u Njujorku, a osim urnebesnog komentara kojim je pokušala da stane na put besmislenim pričama da njen otac preko vakcine za koronavirus želi da ljudima ugrađuje čipove u telo, ona se zahvalila što je bila privilegovana da dobije svoju dozu vakcine. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Gejts

- Privilegovana sam što sam primila prvu dozu cepiva kojim će moje ćelije imati imunološki odgovor na virus. Kao studentkinja medicine i buduća doktorka, zahvalna sam što će mi dati zaštitu i sigurnost u budućnosti - napisala je ona.

Podsetimo, ranije je Gejts već negirao teorije o sebi, odbacivši ih kao ludost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading