HOROR! Policija pronašla 18 kesa napunjenih ODSEČENIM DELOVIMA TELA

Autor: Tanjug, Republika

Svet

12.02.2021

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo zapadne meksičke države Halisko saopštilo je da je policija pronašla 18 plastičnih kesa punih odsečenih delova tela na periferiji grada Guadalahare.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Policija je sinoć pronašla deo ljudskog tela u blizini nadvožnjaka autoputa, a to ih je odvelo do gomile zalepljenih vreća u jarku u blizini. Odsečeni udovi se ispituju kako bi se utvrdilo koliko je tela u pitanju, javlja AP.

U novembru su vlasti pronašle 113 tela i delove tela iz tajne grobnice u gradu El Salto, nadomak Guadalahare. Tokom 2020. godine u gradu je otkriveno ukupno 189 leševa.

 

U toj državi sedište je kartela nove generacije Halisko, jedne od najnasilnijih i najmoćnijih u Meksiku. U tajnim grobnicama tamo je pronađeno više tela nego u bilo kojoj drugoj državi poslednjih godina. Kartel se već godinama bori protiv otcepljene frakcije u Guadalahari i oko nje.

Više od 80.000 ljudi vode se kao nestali od početka rata protiv droge u Meksiku 2006. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading