ALBANSKA PEVAČICA SE OBRUKALA ZA SVE PARE! Rita Ora dala MITO da bi napravila žurku usred pandemije

Autor: Republika

Svet

30.01.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rita Ora razbesnela je britansku javnost krajem prošle godine neodgovornim ponašanjem u jeku pandemije korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rita Ora

Ona je u toku zabrane okupljanja organizovala rođendansku žurku na koju je pozvala "30 najbližih prijatelja", a sada je otkriveno da je njen tim podmitio menadžera restorana da "ugasi sigurnosne kamere kako se ne bi videlo koliko ljudi dolazi na zabavu".

Policija je saopštila da je Ritin tim ponudio menadžeru restorana "Kasa Kruz" u Londonu, da prekrši pravila drugog zaključavanja zbog pandemije korone, za njen rođendan 28. novembra, tražili da se sigurnosne kamere isključe i obećali mito.

- Ponudili su mi 5.000 funti da prekršim kovid pravila i organizujem ilegalnu zabavu, ali mi nisu isplatili novac - rekao je policiji menadžer restorana Skoti Batarai, koji je, u međuvremenu, dobio otkaz.

Rita se krajem prošle godine, kada je otkriveno šta je uradila, izvinila javnosti, ali se sada, povodom saopštenja policije i isplivale istine o mitu, nije oglašavala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sara

30.01.2021 16:45

Seljancura jednom reči,nije ta nikakva pevačica ,neka zabavljačica sa vašara