(VIDEO) SNAŽNA EKSPLOZIJA U MADRIDU: Jedna zgrada skroz uništena! Ima mrtvih!

Autor:

Svet

20.01.2021

13:46 >> 15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko osoba je poginulo u snažnoj eksploziji koja se dogodila u centru Madrida u kojoj se urušila jedna zgrada, javila je španska TV Telemadrid pozivajući se na izvore u hitinim službama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Eksplozija je digla u vazduh tri gornja sprata zgrade koja se nalazi u ulici Toledo.

Ova televizija je javila i da se jedna osoba vodi kao nestala.

Pojavili su se dramatični snimci na kojima se vidi oštećena zgrada dok je šut prekrio ulicu.

 

 

Zgrada koja se urušila je verski kompleks u kojoj su se sveštenici živeli i pripremali se za svoj poziv i u kojoj su pripremali obroke za beskućnike, izjavio je Rojtersu jedan od suseda.

Telemadrid je preneo reči glavnog vikara da su sveštenici koji su živeli na petom i šestom spratu dobro, ali da pokušavaju da pronađu volnotera koji je radio sa njima.

Lokalni novinar rekao je da se "strašna" eksplozija dogodila u ulici Toledo koja se nalazi u centru španske prestonice.

Portparol gradskog veća Madrida potvrdio je da se vatrogasci, policija i jedinice civilne zaštite nalaze na mestu incidenta. Osam posada vatrogasaca upućeno je u to područje, navodi lokalni TeleMadrid.

Izveštava se da je škola teško oštećena u eksploziji, a dim koji se vidi na video zapisima snimljenim na ulici navodno dolazi iz staračkog doma pored zgrade u kojoj se dogodila eksplozija.

 

 

Na fotografijama i video zapisima koje su snimili šokirani posmatrači vide se automobili uništeni eksplozijom i dim koji se širi sa gornjeg sprata zgrade.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading