NJEGOVOJ BAHATOSTI NEMA KRAJA! Saudijski princ, osumnjičen za ubistvo novinara Kašogija, nudi Kanjeu Vestu 10 miliona za noć sa KIM! MRTAV OZBILJAN!

Autor: Objektiv, Republika

Svet

11.01.2021

14:14 >> 14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepristojna ponuda!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Javni prikaz "finansijskih poteškoća" američkog repera Kanje Vesta donelo mu je neočekivanu ponudu mladolikog sina i naslednika saudijskog kralja Salmana, princa Mohameda.

Ponuda glasi: 10 miliona dolara za priliku da jednu noć provede sa njegovom suprugom, zvezdom rijalitija Kim Kardašijan.

Kanje Vest je još u februaru stvorio metež širom sveta, sramotno objavivši na Tviteru da ima 53 miliona američkih dolara ličnog duga.

Samoproglašeni "najveći umetnik svih vremena" zatražio je pomoć od Marka Zakerberga, kome je tražio milijardu dolara da bi nastavio da se bavi umetnošću. Takođe je rekao da bi bio spreman da prihvati novac i od Guglovog Lerija Pejdža ili bilo kog drugog bogatog dobrotvora.

Nijedan milijarder nije odgovorio na njegovu molbu. 

Policija mu nudi posao policajca

Policija Filadelfije nije čekala nego je pružila ruku pomoći i ponudila mu posao policajca.

Ako prihvati tu ponudu dugove će vratiti 3122. godine, jer je tolika plata organa reda i mira.

Međutim, ruku je pružio i prebogati princ Salman.

Saudijski ministar odbrane, princ Mohamad Bin Salman, dao je kontroverznu ponudu tokom konferencije za štampu koja bi mogla da reši novčane probleme Kanjea Vesta.

Moćni princ, koji ima procenjeno bogatstvo veće od milijardu dolara, spreman je reperu da plati 10 miliona dolara za jednu noć sa njegovom suprugom.

- Ne zanima me uopšte njegova muzika ili odeća , ali njegova supruga je blago od neprocenjive vrednosti. Rado bih platio 10 miliona dolara ili više da provedem jednu noć s njom”, rekao je princ i šokirao svet.

Feministkinje poludele

Ni Kanje Vest ni Kim Kardašijan još nisu reagovali na ponudu, koja je već izazvala burne reakcije raznih feminističkih organizacija.

U intervjuu za CBS, portparolka Ženske mreže, Džejn Ostin, nazvala je ovu ponudu "uvredom za žene širom sveta", rekavši da pokazuje kako se žene i dalje tretiraju kao predmeti u određenim delovima sveta.

Nacionalna organizacija za žene čak je pozvala na protest, koji će se održati ispred saudijske ambasade u Vašingtonu, u subotu.

Princu na ruku ide i mogući razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta.

Prema nekim saznanjima do kojih su došli novinari lista "Pejdž siks", Kim Kardašijan i Kanje Vest se razvode posle sedam godina braka. Tvrdi se da je "razvod neizbežan" za slavni par, s tim što je Kim već angažovala i advokata.

Mediji spekulišu da je par i praznike proveo odvjeno – da je Kanje bio na svom ranču u Vajomingu, a da je Kim boravila u Los Anđelesu.

- Kim kaže da će Kanje da ide gore (u Vajoming) kako bi mogli da žive odvojeno i na miru sređuju stvari oko razvoda - naveo je izvor za Pejdž siks.

U međuvremenu, drugi izvor, blizak Kanje Vestu, naglašava da je muzičar "raskrstio sa celom porodicom (Kardašijan). Ne želi da ima bilo kakve veze s njima".

Sve ove nove informacije se nadovezuju na Kanjeove izjave da je "pokušavao" da se razvede od Kim još 2018. godine.

U julu je slavni reper objavio na svom nalogu na Tviteru: "Pokušavam da se razvedem sa Kim otkad se sastala sa Mikom u "Valdorfu" zbog "reforme zatvora".

 

 

Smatralo se da je Vest mislio na sastanak sa predstavnicima pravosuđa kome su prisustvovali Kim Kardašijan i reper Mik Mil u novembru 2018. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading