NENSI PELOSI ISPROZIVALA TRAMPA: On je lud, opasan i Putinova SLUŠKINJA!

Autor: Sputnjik, Republika

Svet

11.01.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi nazvala je američkog predsednika Donalda Trampa "sluškinjom" predsednika Rusije Vladimira Putina, izrazivši pretpostavku da Rusija ima neki kompromitujući materijal o Trampu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nensi Pelosi

- Ne znam da šta Rusi imaju o predsedniku Trampu – lično, političko, finansijsko. Nema drugog objašnjenja zašto je američki predsednik do takve mere sluškinja Putina - rekla je Pelosijeva u intervjuu Si-Bi-Esu.

Ona je nazvala Trampa "ludakom" i izrazila mišljenje da treba pokrenuti krivičnu istragu protiv njega.

- Na žalost, čovek, koji rukovodi izvršnom vlašću je lud, neuravnotežen, opasan predsednik SAD. Proći će još nekoliko dana, pre nego što budemo mogli da se zaštitimo od njega. Međutim, on je uradio nešto toliko ozbiljno da zahteva krivični postupak - dodala je Pelosijeva.

Demokrate su tokom dugog vremena optuživale Trampa za "zaveru" sa Rusijom. Bela kuća i Kremlj su ovo negirali. Specijalni tužilac Robert Miler. čija se dvogodišnja istraga u Ministarstvu pravde SAD završila 2019. godine, takođe nije pronašao dokaze "zavere".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading