Porodice u SUZAMA čekaju VESTI o najmilijima! Sudbina NEIZVESNA!

Autor: Telegraf, Republika

Svet

09.01.2021

13:53 >> 13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očaj!

RepublikaFoto: printskrin / kompas tv live
Rodbina nastradalih putnika

Na aerodromu u Džakarti, sa koga je jutros poleteo avion koji se nakon samo četiri minuta srušio u more, nalaze se porodice i prijatelji nestalih putnika. Oni u strahu očekuju vesti o svojim najmilijima čija je sudbina i dalje nepoznanica.

Na aerodromu se takođe nalazi i vojska koja obezbeđuje područje.

Avion Boing 737 poleteo je jutros sa aerodroma u Džakarti. U njemu je, prema prvim i nezvaničnim informacijam, bilo 56 putnika, uključujući i sedmoro dece i tri bebe, kao i šest članova posade. Oni su se zaputili u Pontianak, ali samo četiri minuta nakon poletanja avion je izgubio komunikaciju sa komandnim centrom.

Oko 13.30 sati po našem vremenu ministar saobraćaj Indonezije potvrdio je da se letelica srušila u more, nedaleko od arhipelaga Hiljadu ostrva.

Službenik spasilačke agencije Basarna kazao je da su severno od Džakarte pronađene "krhotine" koje bi mogle pripadati avionu Srividžaja Era na letu SJ182.

Pre toga su lokalni ribari javili kako su u moru našli metalne delove aviona koji bi mogli pripadati letu SJ182.

Akcija spasavanja je u toku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading