(FOTO) GUZA U GRO PLANU, A PAPA FRANJA LAJKUJE?! Ovo je napravilo BURU na Instagramu, evo šta vrela Natalija kaže o svemu!

Autor: Republika

Svet

25.12.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Papa Franja (84) našao se u fokusu javnosti sredinom decembra kada su britanski mediji objavili kako je s njegovog službenog Instagram profila lajkovana fotografija bikini modela Natalije Gariboto (27)!

RepublikaFoto: Printscreen/instagram.com

Natalija je potom objavila snimak ekrana na kom se vidi kako se njena fotografija svidela profilu nazvanom "franciscus", što je korisničko ime pape Franje!

Foto: Printscreen/instagram.com

Nakon što je taj snimak ekrana 'procurio' u javnost, slično je nestalo, a Natalija je priznala da joj je publicitet doneo čak 600.000 novih pratilaca na Instagramu zbog pape. Takođe je otkrila da sada zarađuje više novca, piše Page Sik.

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Papa Franja

Kaže da je religiozna i da ide u crkvu i da je bila šokirana kada je videla papin lajk. Mislila je da je to ‘velika stvar’, ali izgleda da je odlučila da celu situaciju pogleda preduzetnički. Manekenka živi u Majamiju i uglavnom pozira u kupaćim kostimima.

 

 

- Hej, to sam ja - napisala je Margot sa snimkom ekrana koji pokazuje slično, ali nije poznato da li je fotografija zaista dobila lajk sa zvaničnog profila pape Franje ili je neko fotografisao snimak ekrana da bi izgledalo kao da jeste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading