(FOTO) "VAKCINA ĆE VAS PRETVORITI U KROKODILE": Brazilski predsednik PONOVO uzdrmao svet, a reakcije na internetu su URNEBESNE!

Autor:

Svet

23.12.2020

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro ponovo je šokirao svetsku javnost svojim izjavama o koronavirusu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žair Bolsonaro

On se ovaj put osvrnuo na Fajzerovu vakcinu i poručio svom narodu da njegova vlada neće biti odgovorna u slučaju da se ljudi nakon vakcinacije "pretvore u krokodile" ili "ukoliko ženama počnu da rastu brade" kao nuspojava.

- U Fajzerovom ugovoru je jasno navedeno: "Mi nismo odgovorni za neželjena dejstva. Ukoliko se pretvorite u krokodila, to je Vaš problem" - poručuje Bolsonaro.

- Ako dobijete nadljudske moći, ženama počnu da rastu brade, muškarcima mutira glas i počnu da govore isfeminizirano, oni (Fajzer) neće imati nikakve veze s tim - dodao je komentarišući vakcinu koja se već koristi u SAD i Velikoj Britaniji.

Odgovorio je i na optužbe da daje loš primer drugima:

- Tim imbecilima, idiotima koji to govore, kažem da sam već preležao virus. Imam antitela. Pa zašto bih se vakcinisao?

Ove izjave brzo su se proširile internetom i stvorile novi "mim" trend pod "heštegom" #jacare, što na  znači "aligator".

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading