(VIDEO) SZO SE OBRATILA DECI: On je imun na koronu, lideri svih zemalja će za njega popustiti mere da bi mogao nesmetano da putuje!

Autor: Republika

Svet

23.12.2020

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zvaničnom Tviter nalogu Svetske zdravstvene oragnizacije (SZO) osvanuo je simpatičan video u kom se obraćaju deci!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Ako je vaše dete zabrinuto da ove godine Deda Mraz možda neće moći da putuje i donosi im poklone zbog Kovida-19, dr Marija Van Kerhova poručuje da mogu da budu bezbrižni - on je imun na koronu - stoji u opisu videa u kom se dalje objašnjava kako će poznati deda u stanju svetske pandemije da "funkcioniše".

 

 

- Mogu da vam kažem da je Deda Mraz iumun na koronavirus. Razgovarali smo sa njim i on se oseća dobro. Veoma je zauzet trenutno. Takođe smo razgovarali sa liderima zemalja koji su obećali da će popustiti mere kada je on u pitanju, pa će on moći nesmetano da se kreće vazdušnim prostorom i moći će da deci ostavlja poklone - rekla je doktorka. 

 

 

U videu je istaknuto da deca svakako treba da poštuju fizičku distancu sa Deda Marzom i drugom decom i da slušaju mame i tate.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading