(FOTO) Jezivo: Poznati jutjuber usmrtio svoju devojku zbog pregleda - sve se desilo u videu uživo

Autor: Mondo, Republika

Svet

04.12.2020

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski jutjuber Stas Rofli ubio je naočigled mnogobrojnih svedoka svoju devojku Valentinu Grigorjevu. Cela stvar je još strašnija zbog činjenice da je ona bila trudna.

Foto: Ilustracija

Naime, Stasu su pratioci platili 1.000 dolara kako bi izveo "neslanu šalu" i zlostavljao svoju devojku uživo. Zbog toga je on odlučio da je istera na balkon samo u donjem vešu, u momentu kada je temperatura bila u minusu.

Valentina se nalazila u ranom stadijumu trudnoće, a preminula je od posledica hipotermije. Šokantan snimak koji je obišao svet prikazuje trenutak kako Stas unosi nesrećnu devojku u stan u trenutku kada ona već nije bila pri svesti.

Foto: youtube.com/printscreen
Stas i beživotno telo njegove devojke

- Vajla, jesi li živa? Zečiću moj, što je s tobom? Vajla, Vajla, izgledaš kao da si mrtva. Zečiću, hajde... Reci mi nešto... Brinem se - čuje se Stas na snimku koji ledi krv u žilama. Nakon toga se obratio pratiocima koji su ovo ubistvo pratili u realnom vremenu.

- Ne osećam joj otkucaje srca - rekao je sedeći za kompjuterom, dok se beživotno telo devojke nalazilo na kauču. Ubrzo su pratioci pozvali policiju i hitnu pomoć, koja je mogla samo konstatovati smrt mlade devojke.

 

 

 

Ovo nije prvi put da je jutjuber, koji je za život zarađivao donacijama obožavatelja, bio nasilan prema devojci. U jednom od prošlih snimaka, na nagovor pratitelja, poprskao ju je suzavcem.

Za stravično ubistvo Valentine i njihovog deteta, ako se dokaže da je preminula od posledica smrzavanja, preti mu tek dve godine zatvora. Trenutno se nalazi na psihijatriji, gde je u razgovoru sa stručnjacima izjavio da nema šta da mu bude krivo jer nije ništa uradio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading