Tramp najavljuje kandidaturu za izbore 2024. godine

Autor: RTS, Republika

Svet

02.12.2020

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp prvi put je javno potvrdio da želi da se ponovo kandiduje za predsednika 2024. godine, iako još nije formalno priznao poraz na izborima koji su održani 3. novembra ove godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Tramp se tokom prijema u Beloj kući povodom božićnih praznika obratio okupljenima iz redova republikanaca i nagovestio da bi mogao da se kandiduje na izborima 2024. godine.

Američki predsednik Donald Tramp nagovestio je da bi mogao da se kandiduje za predsednika 2024. godine

- Prošle su neverovatne četiri godine. Nastojimo da budu još četiri godine. U suprotnom, vidimo se za četiri godine - rekao je američki predsednik.

Na snimku koji je na Fejsbuku objavila jedna od zvanica, bivša predsednica Republikanske partije u Oklahomi Pem Polard vidi se više desetina ljudi u okupljenih u holu Bele kuće, kako stoje jedni blizu drugih.

 

Mnogi od njih nisu nosili zaštitne maske, a kako se navodi u medijskim izveštajima, na snimku se čuje i kašalj.

Američki predsednik ponovo je izneo optužbe o izbornoj prevari, a osvrnuo se i na razvoj vakcine protiv koronavirusa.

- Gospodin Bajden želi da kao izabrani predsednik prihvati sve zasluge za otkriće vakcine protiv kovida 19 i kaže: vakcina – to sam ja - poručio je Tramp.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading