(FOTO, VIDEO) Liče kao JAJE JAJETU: Putin ima vanbračnu ćerku sa čistačicom koja je sada milionerka?

Autor: blic.rs, republika.rs

Svet

26.11.2020

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin možda je otac vanbračne 17-godišnje ćerke, misteriozne milionerke iz Sankt Peterburga, izvestio je ruski istraživački sajt "Proekt".

RepublikaFoto: youtube.com/SHOWTIME
Vladimir Putin

Jelisaveta Vladimirovna Кrivonogih ima "neverovatnu sličnost sa ruskim predsednikom“, izvestio je "Proekt", pozivajući se na fotografije koje je dobio.

Tinejdžerkina majka Svetlana Кrivonogih vlasnica je kompanije koja poseduje mali udeo u banci Rusija, koju je Zapad sankcionisao nakon aneksije Кrima 2014. godine zbog veza sa ruskom političkom elitom. Ukupna vrednost poznate privatne i poslovne imovine Кrivonogihovih u Moskvi, Sankt Peterburgu i odmaralištu Sočiju procenjena je na 7,7 milijardi rubalja (oko 102 miliona dolara).

"Proekt" tvrdi da je dobio kopije Jelisavetinih dokumenata, verovatno izvoda iz matične knjige rođenih, i da u njima nije identifikovan njen otac. Njen patronim, odnosno srednje ime nasleđeno od imena oca ili muškog pretka, glasi Vladimirovna.

Softver za prepoznavanje lica navodno je pokazao sličnost između Putina i Jelisavete od 70,44 odsto. Podudaranje od 75 odsto znači da su na fotografijama iste osobe.

- Možemo izvući zaključak da postoji veza između njih - rekao je naučnik za vizuelno računarstvo Hasan Ugalj koji je izvršio analizu lica.

 

 

"Proekt" je rekao da neće objavljivati fotografije Jelisavete, koja je rođena 2003. godine i koja je navodno poslednjih nekoliko godina živela pod drugim prezimenom. Tinejdžerka je navodno izbrisala fotografije na kojima joj se vidi lice sa naloga na društvenim mrežama nakon što su novinari kontaktirali njenu majku.

Svetlana Кrivonogih je obećala da će pozvati ponovo novinare, ali to nije učinila i od tada nije odgovarala na pozive.

Putinov odnos sa Svetlanom seže do kraja devedesetih godina kada je on bio na čelu bezbednosne službe FSB, tvrde dva izvora koja je poznaju. Radila je kao čistačica pre nego što se, baš tih godina, preselila u najelitnije predgrađe Sankt Peterburga. Izveštava se da je veza verovatno okončana "negde pred kraj prošle decenije“.

Putin, inače poznat po tome što krije svoju porodicu, nije se oglašavao, a portparol Kremlja Dmitrij Peskov negirao je poznanstvo sa Svetlanom ili njenom ćerkom.

 

 

 

- Prvi put čujem za tu ženu i ne mogu vam ništa reći o tome - dodao je.

Putin je bio oženjen Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom od 1983. pa sve do razvoda 2013. godine. Veruje se da imaju dve ćerke Katerinu Tihonovu i Mariju Vorontsovu. Ipak, Putin nikada nije priznao javno da su te žene njegove ćerke. Sada se veruje da je u vezi sa nekadašnjom gimnastičarkom Alinom Kabaevom.

Od čistačice do milionerke

Svetlana je rođena u Sankt Peterburgu 1975. godine i odrastala je u naselju često povezivanim sa organizovanim kriminalom. Tokom devedesetih radila je kao čistačica u prodavnici dok je studirala na Univerzitetu za ekonomiju i finansije. Diplomu je dobila 2000. godine i tada je njen život počeo drastično da se menja. Ubrzo se iselila iz stana sa svojom majkom, a njihov novi dom je bio na ostrvu Kameni u Sankt Peterburgu gde stanovi generalno nisu za prodaju i uglavnom u njima žive ljudi blisku Putinu. Tri godine kasnije rođena je Jelisaveta.

U to vreme Svetlana je navodno postala vlasnica vrednih deonica, a u javnim evidencijama nije naznačen dobrotvor. Međutim, među najvećim deonicama su one u banci Rusija, koja ima veze sa Putinom i njegovim prijateljima.

Dva izvora tvrde da je upravo Putin bio misteriozni dobrotvor koji je Svetlani pomogao da stekne bogatstvo, mada nije jasno kako su se njih dvoje upoznali i zbog čega su prekinuli odnose.

Svetlana i dalje živi na istoj adresi na ekskluzivnom ostrvu, a pored toga poseduje imanja u Sočiju i Moskvi. Smatra se da je ona vlasnik većinskog udela u skijalištu "Igora" udaljenom oko 70 kilometara od Sankt Peterburga. To odmaralište i Putin voli često da poseti, a u njemu je njegova navodna ćerka Katerina imala venčanje 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading