"SOROŠ STOJI IZA BAJDENOVE PRIČE": Mađarski ekspert OTKRIVA ko je najveća podrška DEMOKRATAMA na izborima u SAD!

Autor:

Svet

20.11.2020

05:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko Bajden preuzme mesto šefa države, njegov sponzor, američki biznismen Džordž Soroš će se još aktivnije uključiti u celu igru, sa ciljem da utiče na odnos SAD sa ostatkom sveta, smatra mađarski politički ekspert Mikloš Kevehazi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordž Soroš

On je ocenio da, ukoliko dođe do smene Trampa sa mesta šefa Amerike, može doći do ozbiljnih neprijatnosti za Rusiju koju će uzrokovati revizija odnosa koji Vašingtona ima prema Ukrajini i balkanskim zemljama.

Ovaj mađarski politički ekspert je ukazao na to da se iza Bajdenovih političkih aktivnosti krije upravo Soroš, koji je glavni finansijer, a na sve to i veliki rusofob. Kevehazi smatra da će se Soroš ozbiljnije uključiti u Bajdenove odluke i da će na taj način uticati na spoljnu politiku, što mu je bio i krajnji cilj sponzorstva Bajdenove predsedničke kampanje.

Kevehazi je prokomentarisao i izjavu Soroševog sina Aleksa da sa Bajdenovom promenom mora doći do velikih promena u američkoj politici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

- On zna o čemu govori. Njega je nasmejalo rašireno uverenje da odnosi između EU i SAD neće pretrpeti velike promene u slučaju Bajdenove pobede. Soroš mlađi je objasnio da Demokratska partija namerava da učini sve da američka hegemonija ponovo trijumfuje. Aleks je naglasio da je imidž Amerike u Evropskoj uniji na tako niskom nivou da je to bez presedana - objašnjava mađarski ekspert.

Međutim, još uvek aktuelni predsednik SAD Donald Tramp očigledno nema nameru da se preda.

- Moji pravnici će održati veoma važnu konferenciju za medije, na vrlo jasnom smo putu ka pobedi. Sve dolazi na svoje mesto - napisao je Tramp na Tviteru.

Bajdenovi ljudi već najavljuju ratove!

Kandidatkinja za šefa Pentagona ispred Bajdenove stranke Mišel Flurno već je podigla prašinu izjavom da američka mornarica u Južnom kineskom moru može da uništi celokupnu raspoloživu kinesku flotu u roku od 72 sata. Da je nova kandidatkinja za šefa Pentagona jako ratoborna, potvrđuje i njena izjava u vezi sa Severnom Korejom, budući da je u više navrata upozoravala da Amerika mora da zaustavi napredak tamošnje vojne industrije svim mogućim sredstvima, uključujući i upotrebu sile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading