TRAMP POBEDIO MILIONSKOM RAZLIKOM: Americi preti REVOLUCIJA!

Autor: Srpski telegraf

Svet

16.11.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sidni Pauel zapretila odgovorima za izbornu krađu "novom američkom revolucijom" i poručila da ima dokaze da su u velikoj zaveri učestvovali američki tehnološki giganti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Sidni Pauel, članica advokatskog tima predsednika SAD Donalda Trampa, koji osporava rezultate izbora, prema kojima je novi šef Bele kuće postao Džo Bajden, poručila je da je zapravo Tramp pobedio razlikom od nekoliko miliona glasova i zapretila odgovorima za izbornu krađu "novom američkom revolucijom".

Bivša federalna tužiteljka je u razmaku od nekoliko dana dva puta gostovala na televiziji Foks njuz, pri čemu je u prvom gostovanju u petak uveče zatražila hitnu istragu o, kako je rekla, dugoj šemi mešanja u američke predsedničke izbore. Pauelova je kazala da je firma "Dominion voting sistems", jedan od najvećih proizvođača glasačkih mašina u SAD, "stvorena da bi proizvodila lažne rezultate glasanja u Venecueli u korist socijalističkog vođe Uga Čaveza i da su tu firmu finansirale Kuba i Kina, kao i same venecuelanske vlasti. Ona je navela da je "Dominion" u međuvremenu "Korišćen širom sveta kako bi se suprotstavljao volji naroda koji je želeo slobodu".

VEZA "DOMINIONA" I KINE

Pauelova je potom imala uključenje u jutarnji program u nedelju, tokom kojeg je poručila da je republikanski predsednik pobedio razlikom od "ne samo nekoliko stotina hiljada, već nekoliko miliona glasova", a da je "Dominionov" softver "osmišljen da namesti izbore". Ona je navela da Trampova kampanja radi na sređivanju situacije kako bi "preokrenula rezultate izbora u više saveznih država". Članica Trampovog pravnog tima je rekla da "ima mnogo načina da dokaže" izbornu krađu", ali da "neće izneti na nacionalnoj televiziji sve čime tim raspolaže". Pravni tim šefa Bele kuće za razotkrivanje izborne prevare ima pet članova, a predvodi ga Trampov lični advokat Rudi Đulijani, koji je na Foks njuzu takođe izjavio da ima dokaze o krađi koje još ne može da iznese.

Tramp: Ustav nikada tako ozbiljno prekršen kao sada

Američki predsednik je juče na Tviteru ponovio da je on pobednik nedavno održanih izbora, a na ovu njegovu objavu odmah je reagovala i istoimena kompanija, koja je vlasnik društvene mreže, označivši Trampov tvit kao sporan i napisavši da su zvaničnici drugačije okarakterisali te izbore. Tramp je naveo i da američki ustav nikada ranije nije bio tako ozbiljno prekršen, kao na ovim predsedničkim izborima.

- Zašto mediji koji plasiraju lažne vesti neprekidno pretpostavljaju da će se demokratski kandidat Džo Bajden popeti na mesto predsednika, čak i ne dozvoljavajući našoj strani da pokaže koliko je naš ustav kršen na izborima 2020. - napisao je Tramp na Tviteru.

Traže smenu direktorke CIA

Trampova pravna zastupnica izjavila je da bi direktorka CIA Džina Haspel trebalo da bude smenjena jer nije imala primedbe i nije se oglašavala povodom korišćenja izbornog softvera firme "Dominion".

- Ne shvatam zbog čega je Džina Haspel još na čelu CIA. Trebalo bi je odmah smeniti - poručila je Pauelova.

Pauelova smatra da je glasanje 3. novembra vrhunac četvorogodišnjih napora Trampovih protivnika da ga uklone sa funkcije.

- Sve je organizovano i sprovedeno uz pomoć ljudi iz Silicijumske doline, velikih tehnoloških kompanija, kompanija za društvene medije, pa čak i medijskih kompanija - kazala je ona.

VOJSKA PLENI SERVERE

Uporedo sa tvrdnjama koje je Pauelova iznosila na internetu su se pojavile glasine o tome da je američka vojska, nakon što je Vašington shvatio da su izbori pokradeni, zaplenila servere "Dominiona" u nemačkom gradu Frankfurtu. Prema tim informacijama koje su delile Trampove pristalice, o operaciji zaplene nije obaveštena Centralna obaveštajna agencija (CIA). Navodno je zaplena izvršena i u sedištu kompanije "Skitl", vlasnika "Dominiona" u španskom gradu Barseloni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

24.11.2020 08:26

Serveri i softver od kojih zavisi izbor Predsednika SAD nalaze se u Nemačkij i Španiji. A polomili su se da server TIK-TOK-a mora da bude u Americi...