PUTIN IMA PARKINSONOVU BOLEST?! Uskoro podnosi ostavku!

Autor: thesun.co.uk

Svet

06.11.2020

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Putin planira da napusti funkciju predsednika početkom sledeće godine usled rastućeg straha za njegovo zdravlje, tvrde moskovski izvori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Posmatrači Kremlja tvrde da su nedavni snimci pokazali da 68-godišnji moćnik ima moguće simptome Parkinsonove bolesti.

A upućeni analitičari tvrdili su da ga glamurozna bivša gimnastičarka Alina Kabaeva (37) moli da se oslobodi vlasti.

Posmatrači koji su proučavali nedavne Putinove snimke primetili su da su mu se noge neprestano kretale i izgledalo je da ga boli dok se hvatao za naslon za ruku stolice. Takođe se primećuje da mu se prsti trzaju dok je držao olovku i uhvatio šolju za koju se veruje da sadrži koktel lekova protiv bolova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Spekulacije da bi se njegova dvadesetogodišnja vladavina - koja je druga nakon Staljinove - mogla približiti kraju porasle su početkom ove nedelje kada su sastavljeni zakoni koji će ga učiniti doživotnim senatorom kada podnese ostavku.

Zakonodavstvo koje je uveo sam Putin prolazio je kroz parlament kako bi mu se garantovao pravni imunitet od krivičnog gonjenja i državnih povlastica dok ne umre. Moskovski politikolog profesor Valeri Solovei podgrevao je sinoć dalja nagađanja sugerišući da Putin možda ima simptome Parkinsonove bolesti.

Akademik je rekao da takođe razume da je Putinova neotkrivena partnerka Alina vršila pritisak na njega da odustane - zajedno sa njegovim ćerkama Marijom Vorontsovom (35) i Katerinom Tihonovom (34).

- Porodica ima veliki uticaj na njega. Namerava da objavi svoje planove primopredaje u januaru - rekao je Solovei.

Profesor je predvideo da će Putin uskoro imenovati novog premijera koji će biti spreman da postane njegov eventualni naslednik. Predsednikovo osoblje je više puta umanjivalo glasine da on utire put političkom izlasku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading