BAJDENOV ŠTAB OPTUŽIO FEJSBUK: Oštetili ste nas za POLA MILIONA dolara!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

01.11.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izborni štab Džo Bajdena, demokratskog kandidata za 46. predsednika SAD, saopštio je da je zbog propusta kompanije Fejsbuk (FB) oštećen za više od pola miliona dolara potencijalnih donacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džo Bajden

Bajdenov štab je optužio FB da je sprečio objavljivanje oglasa koji pozivaju na prikupljanje donacija, a kompanija FB priznala da je imala "tehničke poteškoće" zbog kojih neki oglasi nisu objavljeni, preneo je CNN.

FB koriste oba predsednička kandidata u predizbornoj kamapanji i oba izborna štaba, i demokrate, republikanaci, potrošila su desetine milione dolara ove godine.

Bajdenov izborni štab je u više prilika bio kritičan prema FB optužujući ga da "dozvoljava političarima da lažu u oglasima", što Demokratska stranka i njen kandidat ocenjuju kao davanje prednosti republikancu Trampu.

"Ni jedan oglas nije odbačen od strane nekog od zaposlenih, ili zbog političke naklonosti prema nekom od predsedničkih kandidata", saopšteno je iz komapanije FB.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading